ndemir melistugce artık mecbur Allahın verdiğine bakıcan da zorlanırsın ama beraber büyüdüklerinde oyun oynadıklarında rahatlayacaksın öyle düşün en azından 🤍
Mehtap08 melistugce bir de hemen doktora gözük dış gebelik olabiliyor spiralle kalınca sağlıklı gebelik olmayabilir yani
Babypro melistugce ya sprial ver diye içe boşalmamı yapıyorsunuz bence öyle olmamalı geri çekilme olmalı
Hazelnutum Gökçen Erdoğan sürekli spiral tek başın yeterli bir korunma yöntemidir ek bir yönteme gerek yoktur diyor kesinlikle kaymıştır ilk taktıktan sonra 1 hafta veya 10 gün içinde kontrole gel diyip ultrasondan bakıyor siz gitmediniz mi? Genelde ilk 1 hafta içinde oluyormuş kaymalar öyle yazmıştı birisi
Alya-Sena melistugce 3 ayda kac kere kontrole gittiniz acaba. Ilk 6 ay vucudun alisma suresi var demekki vucudunuz kabul etmemis.Normal sartlarda spiralin koruyuculugu da yuksektir. Bende 12 senedir bu sekilde korunuyorum
Alpyigit3434 Alya-Sena merhaba bende spiral takılalı 1 sene olcsk balıklı var bu zamana kdr en fazla 12 gün sürdü ama bu ay 15 gün sürdü tam bigün geldi bigün gelmedi anlamadım da geçen ay yerinde dedi Dr gittim ama dün ilişki sonrası pembe leke geldi sizde de oldumu bu kdr uzun süre kullanmıssınız
GulAb melistugce ay ne diyeyim. Sağlıkla gelsin inşallah..ben aşırı korktum. İki ay önce taktırdım ben de ama ekstra korunmadik bu ay. Bugün yarın âdet olacağım da gelen giden yok 😬
belus Benim doktorum spiral tek başına korunma yöntemi artı bir şeye gerek yok yüzde 99 koruyuculuğu var demişti, ki geri çekilme vs hiç yapmadık normal akışında oldu hep ilişkiler.4 sene bir sıkıntı olmadı ama işte yüzde 1 olasılık hep var :(
theblackvirgo melistugce ahhaha kiz bende 24 yaşındayım 7 aylık kizim var ve inan çocuk olursa o psikolojiyi nasıl atlatırım bilmiyorum spiral taktirsam ayrı dert taktirmasam ayrı insan napcagini şaşırıyor vallahi
turkan2_ Gelen kısmetiyle gelir yapacak bişey yok çevremde duymuştum böyle hamile kalan var sanırım siznki kaymis sağlıkla gelsin 🤲
Oburiks ikikereanne_ Ben spiral için yetersiz demedim zaten İnsanlar tüplerini baglatinca bile hamile kalabiliyor bu yüzden spiral artı bisey daha olmali yazdım
2prensannesi__ melistugce benim yakın bir akrabam taktırdı ve hamile kaldı bebek doğduğunda spiral elinde doğdu