Ra2211 Merhaba kızlar 13 aylık bi oğlum var gün içinde bazı zamanlar kafasını sürekli biyerlere vuruyor mutfak dolabı duvar kapı veya elindekini kafasına vuruyor böyle bi durum yaşayan oldu mu yani nasıl başa çıkacağını engelleyeceğimi bilmiyorum dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor nedenini de anlayamıyorum umarım geçici bi durumdur
bayanukuslu Ra2211 13 aylık kızım var benim kızımda aynı. Kafasını vurdu ağladı. Bende o sakinledikten sonra kafamı onun vurduğu yere vurdum uff dedim ağlamaya başladım. Anlattım anlayacağı dilde sonra. O günden beri artık yapmıyor
Zeynepsametaras Ra2211 17 aylık oğlum da aynı duvara kendi vuruyor kafasını yapma dedikce inadına yapıyor bende artık bisey demiyorum sonra bırakıyor.
Bibebek_ Ra2211 uzuvlarını keşfediyor bir yaş olacak oğlum da kumanda olsun oyuncak olsun kafasına vurur sonra bırakır. Kendini keşfediyor çocuk
seboss35 Ra2211 benim oğlum da yapıyor eline ne gelirse yanında ne varsa vuruyor canı acıyor acıdıkça daha çok vuruyor şuan 15 aylık ama 1 yaşından beri yapıyor bunu bide bizimkinde aşırı sinir var genelde sinirlenince yapıyor zaten
Ra2211 bayanukuslu gerçekten mi bende deneyeyim bi ya çok üzülüyorum canı yanıyo ama yine vuruyo ağlayarak
bayanukuslu Ra2211 bi kaç sefer yaptım kuzu. O kadar şiddetli duvara dolaba yere vuruyo ki vurduğu yer kızarıyodu morarmaya kadar gidiyodu. Kızı sıkmıcak şekilde anlıcağı şekilde bi süre anlattım o yaptığında yaptım. Şuan yapmıyo desem yeridir. Dene sende inşallah senin bebişte de işler kuzu
Usnac1995 Ra2211 bende bir kaç gündür oğlumun elindeki kumandayı, oyuncak telefonu ve benim telefonumu kafasına vurduğunu gördüm. Dikkat kesiliyor vuruyo gülüyor çok tatlı oluyor tipi 😂 ama bende takıldım tik olarak kalır sürekli yapar diye. Kuzeni şakasına telefona kafa atmıştı gülsün diye, ben ondan gördüğü için yaptığını düşünmüştüm
Rez Ra2211 dikkat çekmeye çalışıyor ondan vuruyor, sakince güzelce konuşun anlayacaktır, yapma demedin, tehlikeli olduğunu anlatın, illa ki yine yapacaktır zamanla düzene girer, normal karşılanıyor bu aylarda