haticenurrr bebeklerinizin uyku düzeni nasıl? kaç uyku yapıyorsunuz? 9 aylık olacak bebeğim 2-2.5 saat aralıklardan sonra uykusu gelmeye baslıyor, bir türlü düzen kuramıyorum 19:00-30 arası erken saatte gece uykusuna geciyor bazen mesela önerileriniz var mı?
minikoglummmmm haticenurrr normalde saat 9 da uyuyor du gece bugünlerde birşeyler olmuş saat birde ikide ancak uyuyor 14 aylık hiç yorulmuyor her saniye emekleyerek bütün evi dolanıyor bakalım ne zaman birakacak bu huyunu
Sunam haticenurrr benim oğlum 20 20.30 arası gece uykusuna geçer sabah istisnasız 7 dw uyanır asla şaşmaz 9 aylık olacak 2 gün sonra
minikoglummmmm haticenurrr günde en fazla üç uyku yapıyordu o zaman gece 9 da uykuya geçiyordu şimdi bir uyku yapıyor 9 da geçiyordu gece uykusuna bu iki gündür yaramazlık peşinde yapma dedikce yapıyor
Sunam haticenurrr 9 da işk uyku yarın saat öğlen 12 de ikinci uyku tabi bu aralar baya kısa 40 dk 16.30 da yarım saat uyur
egee_momm haticenurrr gündüz bi uyku düzeni yok bugün belli 1 saat anca uyumuştur 5 ten sonra uyutmuyorum sadece
Gzdnr17 haticenurrr benim ikilerim 06:00 kalkar 11:00 ilk uyku 15:30 2 uyku 19.30 gece uykusuna geçer 14 aylıklar şu an Gayet normal saat büyüme hormonları için
haticenurrr Gzdnr17 6dan 11 e kadar durmaz ki bizimki 6da kalksa 9da uyur 11 de uyanır 2 de geri uyur yani uykuya en fazla 2.5-3 saat direnir sonra geri uyuyor
Mrvsmt2502 haticenurrr 9 aylık bebeğin 7 de uyuması çok normal hem o dinlenir hem siz dinlenirsiniz bence gayet iyi. Kızım 20 aylık, 20 ev geç 21 de uyumuş oluyor sonrası anne baba saati. Hem o dinleniyor hem ben kafa dinliyorm
haticenurrr Mrvsmt2502 ama 7de gece uykusuna gecince eger açlıktan uyanırsa 3 saat sonra geri uykuya dönemiyor açılıyor uykusu 10da uyanıyor bu defa 11-12 de tekrar uyuyup sabaha kadar uyuyor ama 20-20.30 da gece uykusuna gecerse hic uyanmıyor daha iyi oluyor ay bilmiyorum derdimi anlatabildim mi 😂
haticenurrr Almila0101 9 ay kontrolü yarın ama yarın ama en son özel aşıları icin 8.5 aylıkken hemsire tartmıstı 8300dü kilosu simdi en fazla 8500dur boyuda 70cmdi galiba erkek bebek neden sordunuz
Almila0101 haticenurrr ya ıdeal boy kılo ney anlayamıyorm o yuzden sordum biri baska diyor biri baska