aes Bebeğim 2 ay 2 günlük biberona alıştı asla emmek istemiyor sagarak veriyorum mama veriyorum ama emzirmeyi bırakmak istemiyorum hiç almamaya basladi moralim iyice bozuldu nasıl alistirabilirim emzirmeye
EliS_ aes Sakin ol canım bunu yaşamayanımız bence yoktur. Denemekten asla vazgeçme ve uykulu iken tekrarla daha çok.alacaktır. Göğüs ucunun çıkık oldupundan emn ol🌿
umutluanne06 aes ayakta gezerek emzirmeyi dene onunla sakin konuş strese girme uyku halinde mayışmışken yatarak emzir bazen öyle de tutuyorlar Allah kolaylık versin inşallah tutar
269522 aes biberon vermeyi azaltman lazım canım biberonla tutmaz memeyi ayakta sallanarak uykuluyken hoplayarak emziriyordum ben biberon yüzünden meme reddi olunca biberonu direk bıraktım . Biraz fazla sağ sütünü hafif tazikli hızlı gelince biberon gibi öyle emiyor benimki biberonun hızlı akışını istiyor tazikli geldiğinde tuttu memeyi öyle emiyor
Bubuea Lütfen bulunduğunuz şehirdeki hastanelerin varsa relaktasyon kliniğine yoksa da emzirme danışmanına başvurun. Size bebeğinizi zorlamadan, tamamen memeye küstürmeden emzirme konusunda daha sağlıklı yönlendireceklerdir.
aes 269522 silikon meme ucuyla emziriyorim ucuna birikiyor onu bile zorla çekmek istemiyor yanaşmak bile istemiyir emzirme pozisyonu alınca ağlıyor
Asel4433 aes göğsünün ucuna çok az şekerli bisey sür öyle emzir bide canım çok zor bu meme reddi yaaa bizim ki 4 ay 25 günlük oldu artık hem çok az emiyor hemde göğsüme gelince kafasını geriye atıyor şu zamanlar insaAllah bir an önce çabuk geçerde hepimiz rahat ederiz 🤲🏻
sedaka aes meme reddi yapmayan biberon deneyin biberonu da bebeği de dik tutup vermeye çalışın ve her 15-20 saniyede bir ara verin mamaya. Silikonun içine sütünüzden sıkın öyle deneyin ben yandan şırıngayla süt veriyordum sonra silikon meme ucuna calpol sürüyordum kızım iki aylık meme reddi çok zor 20 gün uğraştım bende birkaç kere 5-6 saat aç kaldı dayanamadım biberonla süt verdim sonra tövbe ettim biberona da emziğe de sakin kalmaya çalışın ve sürekli memenizi teklif edin dön makinesi sesi açın ayakta emzirmeye çalışın