ayaz09 Arkadaşlar içim içimi yiyor oğlum 2 aylık sürekli kusuyor her yediğinde kusuyor reflüden şüphelendik doktor gavisgon verdi mama ve meme ilerliyoruz çoğunluk süt az bişey yiyip kusuyor
Beren2323 ayaz09 karşıya fışkırtıyor mu . Benim bebeğim 8 aylık doğduğunda vardı reflü her yediğinde kuauyordu ama öyle böyle diil çok şükür azala azala bitti
prensesannesi1_ ayaz09 bizimde 2 aylık olcak bir hafta sonra bizdede sürekli kusuyor reflü dedi doktor kilo alımı normalse bişey yapmıyorlar
Bebekli72 ayaz09 benım bebeğimde ne kadar içirsem kusuyor hep kusuyor ne çarşaf ne elbise durmadan yıkıyorum Salı doktora götüreceğim bakalım ne diyecek sizin bebek kaç kilo bildiğim kadarıyla kilo vermediği sürece sıkıntı yok
Beren2323 ayaz09 Benim birinci kızımda da vardı ikincisinde de oldu hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo ama reflüysr yavaş yavaş geçiyo
rabis004 Benim oğlum da sürekli kusuyor 4. Ay 10 günlük doktora gittim ilaç yazdı mide düzenleyici ve kusmamasi için şurup yazdı onları kullanmama rağmen kusması geçmedi. Sonuç olarak tekrar gittim Gastroenterolojiye gitmemi söyledi randevu yok arıyorum şuan