Gizem-17 Kızlar doğum yapalı 6 ay oldu sezeryanla oldu ama benim belim aşırı derece agriyo ne kadar zamanda geçer böyle olanlar var mı 😒🙄
Satranc Gizem-17 bende 2 yıl boyunca sezeryandan dolayı sandık fibramiyolji çıktı ilaç kullanıyorum 2 aya yakındır aama tam düzelmiş değil
turkan2_ Gizem-17 benmde öyle 5ay olucak nerdeyse bu sabah oldu aşırı regl olufam diyorum tam olmdm hale🤷 normal mi blmyom belden uyuşturmada yengem mecburen olucak o ağrıyı bir sene hisedersin dedi ama blmyom iknci sezeryan bnm ilki hc blmyodum
Birranneee34 Gizem-17 benimde 6 olacak nerdeyse çok ağrıyor belim. Sezaryen doğum. Kızım 1 yaşına gelince hemen hemen geçmişti. Bakalım oğlumda ne zaman geçer
Gizem-17 Satranc aaa çok geçmiş olsun bazen hiç agrimiyo bazen çok ağrıyor mesela bugün sırtım belim ayrılcak gibi yerinden gecen çok ağrıdı eşime agri kesici kas gevşetici iğne yaptırdım o çok iyi gelmişti ama sonra gene devam
Zeynepfiliz Satranc merhaba benimde sırt ve göğüs yani iman tahtası denilen yerde ağrılarım var özellikle stresli olduğumda bu ağrı artıyor hangi Dr a gittiniz acaba sizinde bu tür mu ağrılarınız vardı acaba
Gizem-17 turkan2_ 1 sene çok uzun ama 🥲regl yana sıkıntı yaşamadım şükür düzenli gidiyo ama bel ağrısı maaf ediyo beni
Gizem-17 Birranneee34 inşallah çabuk geçer ilaç da almak istemiyorum çok zor durumda kalmadıkça ama agrisi fenaa
turkan2_ Gizem-17 ewd öyle cidden oturp kalkamıyorum ilk kızımda gormstm düzenli anlmdm inşallah kötü bişey yoktur,
Gizem-17 turkan2_ inşallah yoktur eğer devam ederse bi kadın doğum doktoruna gozukun bi içiniz rahat eder en azindan
turkan2_ Gizem-17 15gun snra geçsn bide kan verim inşallah gebelik çıkar çok düşünüyorum sknti kaptim iyce 🤥
Gizem-17 Aryamlinamom sanki o iğne yapılan yerde batma gibi agri gibi değişik bisi bazen sol bacağımı kasıyor anlam veremiyorum
Aryamlinamom Gizem-17 evet evet ayni sekil benim de kendim de Anestezi teknikeriyim , maalesef bel ağrısı uzun süreli olabiliyor inşallah kalıcı olmaz
Gizem-17 Aryamlinamom inşallah kalıcı olmaz ya bende hemşireyim ilaca başvurmak istemiyorum geçenlerde çok kötü oldum eşime iğne yaptırdım yoksa dayanmaya çalışıyorum yada sıcak suyun altına giriyorum hafifletiyor biraz