Gulumseyememdedim Hanımlar merhaba, 27 aylık kızım babasıyla benimle ve bir kaç çok sevdiği kişiyle daha çok akıcı bir şekilde konuşuyor yani muhabbet edebiliyoruz ama diğer insanlarla konuşmuyor çekiniyor neden olabilir nasıl çözebilirim bu durumu acaba🥹
Sevdaa34 Gulumseyememdedim Benimde oğlum öyleydi misafirlikte , dışarda fln aştık çok şükür bolca toplu ortama götürmeye çalış ben öyle yaptım valla
Defnegzm Gulumseyememdedim benim kızımlarımın ikisinde öyleydi hatta birini görünce arkamıza saklanırlardı hep korkuyorduk eşimle kendilerini ifade edemeyecekler okulda ezilecekler diye yanılmışız şimdi biri 16 biri 10 yaşında her gören kendilerini nasıl güzel ifade ediyorlar diyorlar ve çatır çatır haklarını savunuyorlar sanırım o yaşlarda yabancı seçiyorlar
Gulumseyememdedim Sevdaa34 evet babannesinden bile çekiniyor anca bi süre vakit geçirince konusmaya başlıyor o da yine bizimle konuştugu kadar değil çok sık kalabalık ortamlarda bulunuyoruz aslında ama sanırım yaşıtları olması gerekiyor bilemedim 🥹
Gulumseyememdedim Defnegzm ay gerçekten konuştuguna denk gelen şaşırıyor aa konusuyor muydu diye🫠 aile içinde de yapıyor maalesef tek yabancılara olsa iyiydi🥹 inşallah hemen ayak uydurmaya başlar bizim ki de, maşallah kızlarınıza🙏🙏