Sevdaa34 Merhaba hanımlar , 3 bucuk yasında oğlum var ve çok yemek seçiyor sizler neler yediriyosunuz ve hala ayagımda sallıyorum çok zor oluyorr
gulapikk Sevdaa34 yalvararak yediriyorum 3 yaşında inadı tutarsa asla bişey yemiyor ve evet çok yemek seçiyor
Kuzeybabyy Sevdaa34 ocakta üç yaşına girşcek resmen aç yaşıyor makarna yiyor üç gündür makarnanın çeşitini bile seçiyor 😢
Sevdaa34 gulapikk Bende belli başlı şeyleri yediriyorum köftedeki maydonozları ayıklıyor ve beni deli ediyor 😂🙄 kaç kilo acaba
gulapikk Sevdaa34 15 kilo. Domates yemez sebze yemez mercimek çorbası içmez salçalı bir yemeği asla yemez artık siz düşünün benimkini 😄
Sevdaa34 gulapikk Bende hep belli şeyler yediriyorum sebze asla ama asla yemiyor 🤦🏼♀️ tavuk et pilav ve makarna çeşitleri bide bikaç çorba , küçükken daha kolaydı büyüdükce seçiyor beni yoruyo
Sevdaa34 Kuzeybabyy Allah yardımcın olsun canım , büyüdükce çok seçiyolar çok zorlanıyorum yemek bulmakda ve peşinde koşarak yediriyorum bide 3 aylık bebeğim var aşşırı zor oluyo bazen cinnet geçiriyorum 😬