bebitonunannesi_ Ufacık Bir çay lekesini bile gidermiyor son 4-5 aydır böyle,benimde böyleydi şunu yaptım düzeldi diyen var mı? Napabilirim çamaşır makinesi neden böyle olmus olabilir
-_-hUysUzvetatlikadin bebitonunannesi_ öncelikle makinenin musluğunu kontrol et su musluğu sonuna kadar açık mı sonra makine temizleyiciyle makineyi kazan temizleme programında güzelce temizle ve deterjan gözünü iyice diş fırçasıyla fırçala belki tıkanıklık vardır buna rağmen temiz yıkamıyorsa su basıncından kaynaklı olabilir ve kaçıncı katta oturuyorsun ?
DevosMom bebitonunannesi_ eskiden media mart’ta çalıştım bir dönem okul zamanı da. Her 6 ayda bir falan düzenli kullanırsanız her şeyi güzel yıkıyor o zaman marketlerde satılıyor bi bakın derim ben
-_-hUysUzvetatlikadin bebitonunannesi_ bekli üst kata su basıncı yeterli gelmiyordur benimde öyleydi yüksek katlarda oturanlarda olabiliyormuş hatta hem çamaşır makinesi hem kombi bozuldu sonra hidrofor mu ne taktıracaklardı gerçi sonra biz taşındık ama sen bağlı olduğun su şirketini veya belediyeyi arayabilirsin