terazikadini Alpsmommy__ ayy yapma ya çok severek oynadığı bir oyuncak felan verdinizmi peki birde genelde bebişler tv kumandasıyla bir aşk yaşıyorlar onu deneyin derim 😂
Esross10 Alpsmommy__ 4 aylık bebeğim bizde de durum aynı hem ağlıyor hem dönmeye başladı yerinde durmuyor aşırı ağlamadığı sürece bazen ağlayarak giydiriyorum bazen de telefondan çocuk şarkıları açıp şarkı söyleyerek kollarını bacaklarını oynatarak giydiriyorum.
Alpsmommy__ terazikadini verdim neler neler 😄 TV kumandasını da denedim ama ciksss inatçı bizimki 😄 bi de oturarak giydirmeye çalılıyorum yok, ayakta yok yatarak yok hiç bir şekilde istemiyor kucagıma alıp sarıldığımda sanki ağlayan o değildi birden sakinleşiyor 😄
A_12ynr Alpsmommy__ 😂😂😂 valla görmediğim rol kalmadı böyle devam herhalde ama şey keşfettim ağlamasını bir dakika da olsa kesiyorum kafasını gecrdigimde kendini atiyo duzeltiyorum kizimmm ayy baakk. Zeus napiyo diyorum kedimiz bu arada o ona bakarken sağ sol kolunu bir saniyede gciriyorum hızlandım artık 😂 bu çocuk bana hızlandırmaya öğretti jet hızı
Alpsmommy__ A_12ynr benim ki erkek ama görmeniz lazım su an koltukların üstüne tırmanıyor asla durmuyor bir sn oturayım demiyor sırt üstü yatmaktan nefret ediyor çok zor durumdayım 😄😄
A_12ynr Alpsmommy__ bnmkide kız versiyonu yüzüstü yatar 😂 çığlık çığlığa birde yeni bir huy geldi ellerini kapatarak çığlık atiyo aglarkende tatli oluyo 😂 ama uzatirmiyorum 😂 inat yani istediği olmasın yıkanırken bile suyu sever ama kafasına dokmiycem yoksaaa o duş keyfi orda biter bnm içinde onun içinde kötü olur baş bas. Bağırır iki yaş sendromu falan diyorlar bnm yemenin üç yaşında güzel olabilriz😂
Alerjikrinit Alpsmommy__ ben eline garip şeyler veriyordum o ay şimdi yemiyor o numaraları da. Mesela yüz temizleme cihazımın başlığını falan çıkarıyordum titreşimi ilgisini çekiyordu o ara giydirirdim. Toka, anahtarlık , gündelik hayatta görmediği şeyler
Nilya88 Alpsmommy__ oyun halısı yokmu ona yatırıp giydirmeyi deneyin onla oyalanirken sizde giydirir siniz
Alpsmommy__ Nilya88 var da hangisinden bahsediyorsunz üstte oyuncak olanlardan mı yoksa sadece halı olarak yere serilenlerden mi? Oyuncaklıyı sadece 3. Ayında kullandı sonra yüzüne bakmadı.
Roza49 Alpsmommy__ eline sürekli farklı şeyler vererek değiştiriyorum o an ilk defa göreceği bir şey seçiyorum ki ilgisini çeksin yatırıyorum giydiriyorum bakıyorum durmuyor oturtuyorum sonra kucağıma alarak devam ediyorum baktım durmuyor iki gezdirip öyle giydiriyorum yani bir şekilde oyalıyorum haliyle uzun sürüyor 😂
Alpsmommy__ Roza49 bende denedim ama bazen alıyor bazen hiç oralı olmuyor oje ruj anahtarlık fırça hepsini denedim. Genelde almama taraftarı oluyor. Üzeri giyildikten sonra sarılma faslı arkasından kenarda ne varsa alıyor oynuyor
theblackvirgo Alpsmommy__ 7 ay 5 gunluk anamı ağlatıyor kiyafet giydirilen heryere dönüyor illallah ettim valla kiyafeti kaynanama giydirttiriyorum shhssh ağlıyor istemiyor pasaklı olmak istiyor gshshshs
Alpsmommy__ theblackvirgo kaynanam hiç başedemiyor 😄 bi tek dilinden ben anlıyorum ama bende terin içinde kalıyorum resmen hshsh