Serap-asel avokadosever önemli olan herkeste olması deıl sızın ismini begenmenız başkalarında olmasını onemsemeyın
cemreninannesi_ avokadosever Adem güzel isim aslında tek isim koysanız nasıl olur ? Sağlıkla kucağınıza alın bu arada ❤️
avokadosever cemreninannesi_ amin teşekkür ederim 🤩 bilmiyorum ben eşim oğlum hepimiz 2 isimliyiz Buda tek olsun istemedim
Yagmur_24 avokadosever aden de herkeste var bence aden mihra koyum yüsradan çok daha güzel ikisini bir söylemezsinşz benim kızımın da benim de 2 ismimiz var 1 tanesini kullanıyorum ebbeğime de 1 tanesinş söylüyorz
avokadosever Yagmur_24 Yüsra kesin olacak. Aden de net değildim. Aynn bizde ben eşim oğlum hep iki isim Buda tek olsun istemedim 🌸
Yagmur_24 avokadosever o zaman aden de kesin olsun çok güzel ben aden olsun dedim eşim adel olsun dedi dedim arven olacak tamam dedi 2. Adı kızımın arven büyütünce kendi ne isterse kullanabilir
birazquality avokadosever yüsra çok güzel isim yaa bence aden yüsra da uyumlu oluyor ama adenin söylenişi kulağıma hoş gelmiyor. Ben de ipek ismini çok seviyorum ama etrafımdaki kimse beğenmiyor ben de eleştiriye pek gelemiyorum o yüzden zamanla isimden soğurum diye ipekten vazgeçtim yoksa yüsra ipek bence çok hoş oluyor🤭
maygirl avokadosever mirzaya uygun Melda, Almila,Arya,Alya aklima geldi icinize ne sinerse oyle yapin cewreyi dediginiz gbi takmayin bebek sizin saglikla gelsin🫶
maygirl avokadosever mirzaya uygun Melda, Almila,Arya,Alya aklima geldi icinize ne sinerse oyle yapin cewreyi dediginiz gbi takmayin bebek sizin saglikla gelsin🫶
Yagmur_24 avokadosever bence de madem böyle yüsrada kararlısınız aden kesinlikle çok çok çok güzel bir isim benim faborilerimden üstelik international bir isim ilerde ne olur bilinmez giderse eğer dışarıda çok rahat anlaşışır zorluk da çekmez 🌺🌺
Prensescilek avokadosever Yüsra kulağa hoş gelmiyor . Dini bir isim istiyorsanız Zeynep ismini çok severim . Ha onun haricinde Leyla , Maya , Melisa , Serra , Eylül bunlar da çok hoş işim .