AlevMirayAda Merhaba anneler size bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim🙂 14 günlük bebeğim var ve hala göbek bağı düşmedi internette okuduğum kadarıyla 15-20 güne kadar düşer diyorlar bu durum başına gelen var mi?
Duygu777 AlevMirayAda bizimkisi 8. Günde düştü duştan sonra güzel kurutun ıslk kalmasın bıde doktorumuz göbek bagı ıcın fısfıs vermıstı kurumsı ıcın öyle düştü
Umay-gmz AlevMirayAda 14. Gün kontrole gittik düşmemişti doktor alkol yazdı kullan die ama akşam eşim alıp geldiğinde kıyafetini bi açtım düşmüştü , şidmi 2 aylığıx
Umay-gmz @“AlevMirayAda”# AlevMirayAda yüzde 70 ti sanırım alkol oranı eczacıya yafa doktora danışın muhakkak kullanırsanız
AlevMirayAda amansallagitsin Değmedi altını açarken bile çişi gelemesin diye üzerine pamuk kapatıp öyle temizliyorum ama düşmedi bir türlü
sevdazekiidriskagan AlevMirayAda ben hiç yikamadim oğlumun göbek bağı 14 günde düştü göbek bağı kalın olduğu için geç düşmüş önemli olan enfeksiyon kapmamasi ona dikkat et bende çok endiselenmistim neden düşmedi diye hatta gece acile bile gitmiştim o yüzden kırma enfeksiyon yoksa bişey olmaz
AlevMirayAda sevdazekiidriskagan sağlık ocağı da bana öğle dedi kalın diye ama bizim ki daha düşmedi enfeksiyon da olmadı sanırım. Ama bi gitmem gerek artık bekledim düşsün diye acile gitsem bakarlar inşallah 🙏
AlevMirayAda amansallagitsin düşer demişti 5 günün gittiğimde henüz daha gitmedi sağlık ocağı da kalın göbek bağı geç düşebilir demişti
Amineduru23 AlevMirayAda merhaba benim bebeğim 18 günde düşürdü. Doktoru doğumdan hemen sonra yapılan k vitamini iğnesi yetersiz gelirse geç düşebilir dedi bizim göbek deliğinin etrafında kanama olmuştu. K vitamini yapıldıktan bi kaç gün sonra düştü . Birde kırmızı bi ilaç vermişlerdi deliğin üzerine damlatıyorsun.
AlevMirayAda Amineduru23 evet bunu bi kaç sitede okudum belki bizim de o şekilde oldu sanırım kızım da 5 günün de düştü bu bi türlü düşmek bilmedi