nisakusum16 Kızımı tam 2 yaşına girdiğinin ertesi günü bezini çıkartmıştım. 1 hafta boyunca inanın evde her an delirebilirdim😂 3. Gün kendi odasında parkeye çişini yapmış sonra beni çağırmıştı temizlemek için. Çok sakin olmak gerekiyor. Seveceği tuvalet ile ilgili resimli kitaplar alabilirsiniz. Sifon sesi çıkaran lazımlık almıştım o da hoşuna gidiyordu. 3-4 gün boyunca toplasanız sadece 1 kez lazımlığa yapmıştır. Oda yarısını altına yaptıktan sonra tabiki. Bezi tamamen çıkartmanız gerekiyor yani altına yaptığında rahatsız olması lazım. Ben gece gündüz aynı anda bezi çıkardım. Hatta gece hiç altına yapmadı. Uyumadan önce son 1 saat sıvı tüketmesin alışana kadar. Gece kaçırma olayı da yaşamazsınız. Tam 7.günde ben vazgeçecekken kızım bir anda anne çiş diyip lazımlığa kendisi oturup yaptı. Tamamen sabır işi, asla gergin olduğumuzu hissettirmeden yaparsak süreç çok daha çabuk işliyor. Biraz uzun oldu çok zorlandığım bir süreçti benim içinde ama inanın hiç ummadığınız anda çok çabuk öğrenecektir🌺😊