uykucuminnoss leyla23 hepsi aynı aslında ama gözüme fırının içindeki tepsileri almak o kadar mesele geliyor ki 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir emilia aldığım şeylerin içeriğine bakarak alıyorum da dikkatimi çekmişti o gün, şimdi sende yazınca söylemek istedim 😊
ugurbocegi03 leyla23 sebzeli bulgur pilavı yanında cacık onun yanına da turşu koyacağım her gün her gün ne yapsam diye düşünmekten ölücem bugün de böyle olsun Rabbime şükür 😋🤲
Mrvll kinderpingui fırında kanat ve pilav benim için bir yemektir. İçli köfte de sadece başlı başına bir yemektir. Sarma da kendi başına bir yemektir. Çorba da kendi başına yaptığım bir yemektir. Birini yapsam diğerini yapmam.Siz hepsini bir arada yapmissiniz valla helal olsun 🙃
Zahideee0742 leyla23 düşünmesi yemek yapmaktan daha zor bende dün yeşil mercimek ıslatmistim onun çorbasını yapacağım yanına da buzluktan kabak çıkarıp yemeğini salata yoğurt yeter
Aidaninannesi Bir azeri olarak Kiymali büyük manti Kiymqli krep Lahana tursusu) Kocam hamur isi seviyor)
dayes leyla23 karnıyarık, pilav yanına da salata yaparım. Canım havuç tarator istiyor belki onu da eklerim. Kızım için çorba yaparım eşim sevmiyor ben de pek yapmıyorum canım isterse öyle
Guzelanne19 leyla23 bugün ızgara köfte koz sebze patates püresi kaşarlı mantar akşam çay yani kestane ve sufle