Mervearc Sabah doktora gttik boğazları ve 1kulagi hafif kizarik dedi antibiotik vs yazdı ateşi yüksek die önce calpol verdim yikadim sürekli uyuo atesi fazla düşmedi başka yöntem varmidir doğal yöntem
sedaksoy Mervearc ayağının altına limon sür çorap giydir derler ama hiç denemedim umarım iyi olur minik
Storymoon Mervearc çoraplarına limon sık giydir calpol için minik kaç kilo benimki 16 kilo 2 ölcek veriyorum
Masal_24 Mervearc benim kızımında Şuan ateşi bi iniyor bi çıkıyor doktor dirençli ateş dedi calpol bize de fayda etmedi o yğzden bugün doktora gittiğimde farklı bir şurup yazdı kilosuna göre veriliyormuş şurup 12 saatte bir o hemen etkisini gösterir dedi çok geçmiş olsun 🙏🏻
Mervearc Masal_24 hepimize geçmiş olsun agumentin calpol ve dolven verdiler ama geniz akıntısı başladı o ck rahatsız ediyo
Ebrk Mervearc dolvende ver 4 saatte bir çevirmeli ikisini ver canım tam ölçek versene yarım az değilmi
123491_ Mervearc calpol kiloya göre benim ki 2 aylıkken yarım ölçek oluyordu.8 kilo şuan tatlı kaşığı oldu ölçüsü.banyo öneriyor.olmadi fitil öneriyor.ama tam değil yarım.doktora sor.
yaramazoglan Calpol ve dolven dönüşümlü verin Mesela calpol verin 4 saat sonra dolven Aile hekimimiz bana böyle söylemişti
yaramazoglan Ebrk kesinlikle bir gece oğlumub da çok atesi vardı sabaha kadar düşmemişti ertesi sabah dr ye gidince böyle söyledi denedim ve düştü ayrıca fitil atmıştım
gzdaybk Kızım da ateşli 6 aylık 7kilo enjektörle 3,5ver dedi doktor yarım ölçekten fazla size az gelmiş olabilir ateş düşmezse dolvenle dönüşümlü ver dedi
Alerjikrinit Mervearc üstünü soyun ılık uygulama yapın ama yine de yükselirse götürün serum veya iğne yaparlar. Çok önermiyor bizim doktor bunu ama hem boğaz hem kulak biz de yaşamıştık ilaçlar 3.günden sonra fayda etmişti . Calpol dolven 4 saat arayla çapraz vermiştim