Mirayy00 Kizpar bebegimin kakasi açık yesil ve ipsi seyler vardi 4 kere de kaka yapti az az neden olabilit acaba
Gozde20 Mirayy00 canim 4 gundur aynı sıkıntı var bizde de simdi acilden geldik yine kendi doktorumuz bagirsak enfeksiyonundan şüpheleniyordu acil doktoru ise ateş kusma istahsizlik yoksa sıkıntı etmeyin dedi bilgin olsun diye yaziyorum
Tugram28 Mirayy00 muz yedirdiniz? Muz lifli bir besin oldugundan bebekler öyle sindiriyor kakalarında iplik gibi seyler oluyor bizde de oluyor ilk çok korkmuştum ama korkacak birsey degil
Mirayy00 Gozde20 aşırı kusmasi istahsizligi yok ama ataktayiz diye huysuz devam ederse gotureyim olmadi
Minikkusum1343 Mirayy00 eger ek gıdaya geçtiyseniz muz ve ya ıspanak yedirdiyseniz veyada siz yediyseniz olmustur bunun dışındaysa bi saglik ocağına götürün kakanin resmini cekkip
Mirayy00 Minikkusum1343 alerjiden supheleniyorum acikcasi ben devam ederse gotureyim olmadi😔 kakalari bile ayri bi dert🤦🏼♀️
G-K Mirayy00 bazen bebekler dökülen saçları yiyebiliyor ve hazmedemediği için olduğun gibi çıkıyor kendi saçıda olabilir ona bi dikkat edin
G-K Mirayy00 benim oğlumun saçları ve benim saçlarım siyah olduğu için gördüm eğer sizin saçınız sarı ise olabilir ama değilse bilemicem
lalelikiz Mirayy00 sut alerjisi yada bagirsak enfeksiyonu. Bazen atak diye kendimizi kandiriyoruz ihmal etme doktora git . Hatta smdiden sut urunlerini kes bakalim fark edecekmi birsey