bireylulmeselesi_ DefneElif0628 benimde oyle yaa sallıyorum uyuyor besige koyuyorum uyanıyor acaba besikdemi sknti var diye düşünüyorum
DefneElif0628 bireylulmeselesi_ az önce bende onu geçirdim içimden 😂bu beşikte bı sıkıntı var yoksa normal değil gece gündüz uykusuz 🥴😂 aldım yanıma şimdi bide bunu deniycem belki yanımda yatarak uyur🥴🤔
bireylulmeselesi_ DefneElif0628 suan bende yanıma aldim ayy ayni seyleri dusunuyoruz burcun ne senin 🤭😂😂
bireylulmeselesi_ Asyam89 kalbimiz bir diyelim 🤭 aynen ben uykusuzluga hic gelemiyorum gergin oluyorum elimde olmadan ve bebeğime yansıyor ister istemez🤦🏻♀️
bireylulmeselesi_ Cnsakf benimde şu sıralar surekli meme istyor vermesem sinirden hem aglyor hemde parmagini emiyor
Cnsakf bireylulmeselesi_ aynı aynı sanki canı yanıyomuş gibi ağlıyo kendinden geçiyo memeyi verene kadar. Atak dönemindeymiş belki oyüZdndir diyorum birazda gazlıyız
Marifetlikadinlar bireylulmeselesi_ hahahahaaa ilerleyen zamanda o cırt ses kalınlaşıp ehhh dicek sana o zaman beni hatırla 😂😂çok değil 5-6 ayın var 😂😂
bireylulmeselesi_ 4646asaf46 aminn insallah bende hamak düşündümde sonra istemez felan diye vazgectm denemedimde gerci annemlerde vardi
Filizak bireylulmeselesi_ geceleri 2/3 ü görmeden kesinlikle uyumuyor ağam 🤦🏻♀️ Valla şimdi de dökülüyorum aşıya götürücem onu görsen sanki saatlerce uyumuş dinlenmiş 😂
bireylulmeselesi_ Oglusum5357 benimki bi gozu acik suan diger gozude uykuda acaba benimi gozetliyor bekci gibi be 😂😂