Ervaserra1 8 aylık bebeğim genelde dilini dışarı çıkıyor agzı açık duruyor gibi tiroidleri normal doktora bunu özellikle sormadım ama gitmeyi düşünüyorum kafayı taktım internette zeka geriliği falan diyo çok taktım
AliDemirinAnnesii Ervaserra1 zekayla hiç bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Benim de oğlum öyleydi tiroid vs baktılar bir şey çıkmadı. Sonra kendi kendine düzeldi uyurken falan da ağzı hep açıktı dil dışarda. Şu an 15 aylık ağzı kapandı. Maşallah çokta akıllı. Çok takılma bence annesi bu duruma. Büyüdükçe düzeliyor.
Aloneeee Ervaserra1 kbb ye göründünüz mü ? Geniz eti burun tıkanıklığı burun basıklığı veya dil büyüklüğü gibi durumlar da olabiliyor. İlla zeka geriliği ile alakası olacak diye birşey yok. Zor nefes aldığı durumdalarda da bebekler dili dışarıda tutabiliyorlar
Ervaserra1 AliDemirinAnnesii yaa inşallah dilini çıkardıkça daha fazla gözüme batıyor ya kaç aylıkken düzeldi daha dişide çıkmadı belki dişi çıkınca geri iter diye düşünüyorum inşallah ya
Ervaserra1 AliDemirinAnnesii doktormu tiroid falan baktırdı ben hamileyken tiroit oldugu için bakıldı zaten topuk kanında da bakılıyormus biz 6 ayşıkken baktırdık doktora özellikle dili dısarda demedim bende var diye baktı.ama bişey çıkmadı daha sonra internette araştırdıgımda tiroid yüksek bebeklerde böyle bir duruş varmıs.agzı açık sasırmıs gibi duruyor bazen bazen dilini dısarı kadar çıkarıyor dilidr biraz uzun gibi geliyor bana belki çene kaynaklıda olabilir alt dudagıda biraz önde gibi.
AliDemirinAnnesii Ervaserra1 1 yaş civarı düzeldi. Dili de geniş oğlumun onunda etkisi vardır. Dişlerde çıktı. Düzeldi sonra. Çok takılmayın bence
Ervaserra1 Aloneeee götürmedim bi cocuk doktoruna tekrar götürmeyi düşünüyorum nefes alamazsa uykudada öyle olur uyurken kapalı emzik rahat emiyor anlamadım gitti