1cocuksevdasi Silikon uç kullaniyorum emzirirken bebeğimin çene altı hep süt oluyor kıyafet batıyor sürekli takmasam meme tutamıyor sizin de oluyor mu böyle ve sanki bunu kullandıkça çenesi gelismeyecek gibi geliyor bana meme hiç tutamicak gibi
gencmom_ 1cocuksevdasi meme ucunuz mu yok ? 1 ay silikon kullandım beceremedim galiba sizin gibi süt aktı hep sonra bir gün sağlıkocağına gittiğimizde bebek muane olurken benide muane ediyorlardı bi baktılar 30 derece ateş gögüsüm olmuş kafam kadar Heme ebe ordan şırıngayla gögüs ucumu çıkardı 3 ay da öyle kullandım şırıngayla çıkarıp veriyordum Çenesi kuvvetlenince bunlara gerek kalmıyor
zhrbl 1cocuksevdasi aynı durumdayim . Yedikten sonra mutlaka ustunu degistiriyorum çünkü heryeri süt oluyor 😅
1cocuksevdasi gencmom_ sol meme ucu içine çökük dümdüz resmen uç çıkarıcı aldık yapıyorum çıkıyor bebiş emerken geri duzlesiyor tutamadığı için silikonla çok guzel emiyor ama bu seferde korkuyorum damak yapısı bozulur mu diye ham emzik ha o yani ne zaman çene kuvvetlenecek ya