Deletedmom_297 Neler veriyorsunuz kızım 16 aylık 11 günlük çok seçici gece yatmadan ne veriyorsunuz gece çok kalkıyor 7 8 kere muhallebi yemiyor başta söyliyimmmm
Deletedmom_297 Süt ısıtıp koydum alıştırma bardağına suan az az içiyor gibi tok tutar mı hanımlar pınarınnn yarım yağlı sütü vardı evde onu verdim bişi olmaz dimi
Gizemderinlina Deletedmom_297 pınarın çocuk sütleri var canım çocuklara özel içinde bir sürü vitamin mineral var büyük kızım 4 yaşında 1 yaşından bu yana yatmadan içiyor. Küçük kızım da 8 ay 13 günlük ona da yatırmadan tahıllı iyi geceler maması yediriorum hipp’in hero baby’nin falan sonra birazcık daha emip uyuyor kesintisiz sabaha kadar o kaşık mamalarından denedin mi hiç ?
Deletedmom_297 Gizemderinlina evet denedim yemiyor onu da aptamil büskivili gece almıştım bird eheroo babyyyy tahıllıııı yemiyor malesef Pınar devam sütü mü alsam emiyor herkes var mı yoksa paket süt mü
Deletedmom_297 Gizemderinlina 60 Cc ısıttım içti az bıraktı dibindeee sok oldum inşallah tok tutar e bebekten sebzeli makarna yiyordu onu da yemiyor artk
Gizemderinlina Deletedmom_297 çocuk sütü canım devam sütü değil benim dediğim markete gitttiğin de görüceksin zaten kızım 1 yaşından bu yana onu içtiğin de sabaha kadar hiç uyanmıyor dediğim gibi şuan 4 yaşında :))
Deletedmom_297 Gizemderinlina mansallah ay içer inşallah dur alıyım ama internetten baktım devam sütü diyor pınarınnnn çocuk devam sütü 1 yaş üstü diyor 500.ml dimi
Gizemderinlina Deletedmom_297 https://mopas.com.tr/pinar-cocuk-sutu-500-ml/p/72539?gclid=CjwKCAiA58fvBRAzEiwAQW-hzc2_wRKbPMvUFVvCr1dAaCMK6iYmvhXZs-Tz8vq4xUDAcGW16Xl8FBoCy_gQAvD_BwE
Esmer123 Kızım 13 aylık yatmadan önce pirinç unu veriyorum sonra da gece uyanınca da meme veriyorum şükür emiyo mama hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum
Zeynepppppp Günde yediği azıcık yumarta yada patates bı tane zeytin bı tabak çorba yer akşam yemeğinde benimki de emiyo ve sürekli emmek istiyo doyur yatır 1 saat sonra yine kalkiyo açlıktan değil alışkanlıktan artik