Tazeanneyimbenn 4 ay 4 günlük bebeğim destekli oturttuğumda dik duramıyor öne doğru eğiliyo hep bazende çok dik durabiliyor tam olarak baş tutma olayı kaçıncı ayda tamamlanıyor? tummy time yaptırmaya çalışıyorum fazla kaldıramıyor başını
papatyammm_34 Tazeanneyimbenn Bu bence bebekten bebeğe değişiyor. Ben 6. Aylık bebeklerin bile kafasını taşıyamadıgını gördüm. Demekki hazır değil bekleyin biraz daha. Aklınızda şüphe varsa da aile hekimine sorun
deryaguzex Tazeanneyimbenn her bebeğin gelisimi kendine özgü bnm oğlum 6 aylıktı destekli oturdu 8 aylkti kendi oturdu canını sıkma
LoveStory Tazeanneyimbenn tummy tüme için su matı diye geçiyor. O baya destekliyor bilginiz olsun hem dönmesini de geliştiriyor
Cennetinsusu Tazeanneyimbenn Oturttuğunda dik duramaması çok normal. Yavaş yavaş sırt kemikleri geliştikçe oturttuğun zaman dik durabiliyorlar 🌸 daha çok minik annesi 🩷
Tazeanneyimbenn papatyammm_34 aile hekimine bugün gittik kontrol için ellerinden tutarak kaldırdı bebeğimi kalkabildi başka bişeyine bakmadı iyi görünüyor dedi sonrada doktora geçtik doktorda bakmadı sormadı demekki bu aylarda tam tutabilmesi beklenmiyor öyle anladım
papatyammm_34 Tazeanneyimbenn Aynen evet olabilir. Yani ben ne desem boş. Her bebek gelişimi farklı inanın. Ben herşeyi çok erken yaşamama rağmen, bu durumu normal karşıladım. Endişe etmeyin ❤️
zeynepgevil Tam olarak 5.ayda tutabilir merak etme benim bebeğimde geç tuttu baya korkuttular bizi yok nörolojiye gidin flan diye
tazeanne1417 Bizimkide şuan başını tutabiliyor ama destekli oturunca öne doğru düşüyor korkmayın daha çok erken 🌸
muram Benim oğlumda 8 gün sonra 5 aylık olacak oturunca kafası öne eğiliyor normal birşey Rabb’im acılarını göstermesin diğer şekilde hepsi güzel olacak canımızı sıkmayalim☺️