Mothertwins 1 yaş kahvaltı ne önerirsiniz siz neler veriyorsunuz iştahsız bebeğim bebe büskivisi dışında kahvaltı yapmıyor
Hunilininbirii Mothertwins peynirli omlet, havuç kabak kaşar rendeliyorum yumurta biraz tuz baharat tavada pişiriyorum, bazen menemen, pankek, krep yapıp içine muz bal koyuyorum, salatalık domates peynir zeytin klasik kahvaltı
pasaklisinkukuli Mothertwins yulaf pişir içine muz ve cenneg hurması bir ceviz biraz pekmez blenderdan gecir çok güzel tadı eminim sever İrmiği portakalı sıkıp suyu ile pişir 3 tane kuru kayısı ile blenderdan geçir puding gibi oluyor
Mothertwins Hunilininbirii Bu dediklerinizi yapıyorum ama böyle tadımlık yiyorlar muhallebi tarzı olunca daha doyurucu oluyo bu şekilde alışması için önüne mi koymam lazım acaba
Hunilininbirii Mothertwins ama sürekli bulamaç gibi yerse damak zevki gelişmez, ayına uygun şekilde hazırlayıp önüne koyun kendi yesin. Kızım birini yese ikisini yere atar oynaya oynaya yiyo bende karışmıyorum ben verince yemiyo çünkü
pasaklisinkukuli Mothertwins yok yapmaz bagırsaga iyi geliyor irmik zaten içşnde kayısı varken patır patır yapar kakayı