papatyammm_34 eso44 Kullandım. Emziren anneler 3 ay olduklarında kullanabiliyor. Forx5 ilk 2 hhafta etkili oldu sonrası olmadı. Diğerini bekarken kullandım aşırı bulantı yaptı bıraktım.
Aymeym eso44 bnm ınstgramda arkadaş var iki kez kullandım bildiğin kahve gibi kendi üç ada 18 verdi bende 88 dem 70 oldum 1.5 ayda yine alacağım ama öneriyorum mutlaka
papatyammm_34 eso44 kişiye göre değişiyor. Zaten başta kilo değil ödemler gidiyor. 2hafta da inanılmaz etkisi oldu bana hem enerji verdi hem su içme mi sağladı hem iştah kesti. 4.bucuk kilo vermiştim. Sonrası etki etmedi. Bir de şöyle bişey var kahveyi bıraktığın an verdiklerini misli misli alıyorsun.
Elif_mihra Bol bol su içip tatlı isteğini kesiyor ,doğumdan o zamana kadar hiç verememiştim ,içtikten sonra verdim ,ama emzirdiğim için bıraktım emzirmeyi bırakınca tekrar içmeyi düşünüyorum,çünkü daha önce bu çayla baya kilo vermiştim .
Jeanne Aymeym nereden biliyorsunuz karaciğere bağışıklık sistemine zarar vermediğini yapmayın gözünüzü seveyim yapmayın 😢😢