betulonder Merhaba 3 aylık kızım önce kahverengi leke gibi kustu,ardından emdikten 15 dk sonra hafif kırmızı kustu onun ardından da tam kırmızı renk kustu.Bunu yaşayan var mı?Sizce neden olabilir?😢
papatyammm_34 betulonder Ben olsam şimdi panik atak krizimle beraber çocuğu kaptığım gibi hastanenin yolunu tutmuştum. Çok geçmiş olsun.
Momyofthesun betulonder göğsünüzden kan gelebilecek hiçbir şey yoksa ne işiniz var evde? Neyi gözlemleyeceksiniz kan sonuçta hastaneye gitmeniz gerekiyordu hemen
dayes betulonder sabahı beklemeyin acil servise gidin hemen, kan sonuçta bu önemli olabilir yani sizi korkutmak istemem de empati kurunca bile kötü oldum elim ayağım titredi yani
eloeso betulonder benim kızımda dün kahverengi lekeli kustu hemen doktoru aradım memende çatlak vardır dedi. Sonrasında gözlemledim daha kusmadı. Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntı yoktur
ecrinreyyan betulonder göğsün kanadıysa kanı yutmuştur onu çıkarmıştır. Benim kızımda kustu öyle ama ben kanadığını anladığımda geri çekmiştim ama yutmuş biraz onu çıkarmıştı
sunflower01 betulonder Rica ederim Allah şifa versin iyi düşünün daima yanında olun ona iyi hissettirin ✨
betulonder dayes hiçbir sorunu yokmuş benim göğsümün ucu çatlamış ve ordaki kanı emmiş ve kusmuş allaha şükür bir sorun yok teşekkür ederim ilginiz için☺️