Asafum Kızlar uyku problemi için daha önce de yazmıştım ama artık yeni dogan bebeğim de olduğu için dayanamaz hale geldi eczanede bi damla varmış bay bay diye kullanan varmış etkisini giren yada herhangi bir sorun yaşayan bilemedim sitede soruyum dedim
papatyammm_34 Asafum Uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Uykuya direnen bebekler için iyi ama öyle deliksiz uyutuyor diyemem. O yüzden gerek yok.
etuerk Asafum ben adını çok duydum ama asla kullanmam mantıklı gelmiyor el kadar bebeye uyumadığı için uyku ilacı vermek nedir bu kolaya kaçmak gibi geliyor bana
Asafum etuerk uyku ilacı değilmiş destekliyiciymis ama bende çok kararsızım ama benimki sabaha kadar uymuyo 5 6 arası yatiyo 9 en geç 10 da kalkar tanı bu zamana kadar da 10 kere uyanır ve gündüz de aynı bir saat tek uyku yapiyo
papatyammm_34 etuerk Uyku ilacı değil o. Keşke biraz araştırsanız. Doktorlar veriyor tamamen bitkisel içeriğini okuyun yanlış bilgilendirmeyin. Kimse mecbur kalmasa bu takviyeyi sorgulamaz ve doktorlar da vermez yani.
Asafum papatyammm_34 aynen içeriğine baktım zararlı bisey gözükmüyor zaten insan bu kadar zorlanmasa istemez ama 17 aylık ve doğdu doğalı hiç bir şekilde uyumuyo bu zamana kadar hep ne zamn isterse o zamn yatıp kalktık ama işte birde şimdi 30 günlük bebeğim vat inanın ölü gibi geziyorum artık yoksa çocuğuma bende vernk istemem heleki destek yoksa daha zor
etuerk papatyammm_34 adında bile iş olmayan bir ilaçtan ne bekliyorsunuz ki her doktorun verdiği doğru olsaydı şuan hasta kalmazdı bakın sizde de işe yaramamış ayrıca kullanmayacağım bir şeyi araştırma gereği duymam demem gibi bana kolaya kaçmak geliyor herkesin kendi tercihi çocuk bu yaparken 12 saat uyuma garantili yapmıyoruz belki okul sürecine kadar düzgün bir uyuması olmayacak bunun bilincinde olarak yapıyoruz sonuçta. Siz yine de uykuya geçiş olarak kullanmak isterseniz ilaç orda ben yurtdışındayım böyle şeyler burada görmüyorum @Asafum
papatyammm_34 Asafum Yani bosverin siz o konuşanları. Uyku ilacı değil o. Ayrıca yine söylüyorum. Bana doktorlar verdi. Ama etkisi olmadığı için kullanmadım. Doktor 1 hafta düzenli kullan dedi. Kullandım fayda etmedi bıraktım.Çoğu doktor bunu veriyor. İçinde Melisa papatya var. Ozaman o çaylar da zararlı 😂
Asafum İki gün sonra doktora randevu de aldım bakalım doktor ne onercek ama büyük ihtimal bu dedimuzi verir gibi