Meleklerim1628 https://hizliresim.com/12qw619 Bugun yaptım çıktım 5 sonrs falan geldiğimdd böyleydi gebelik var mı
Fatma2122 Meleklerim1628 ince cizgo gorunuyor boyle durumlarda genelde gebeligin ilk zamanlari dye biliyorum
Zeliff Meleklerim1628 çok silik hayalet bir çizgi görünüyor ama belli olmaz yarın tekrarlayın isterseniz.
Hilal9 İlk 5 dakikaysa var görünüyor ben açıkcası hiç güvenmem bunlara bu testle şıp diye kıpkırmızı 2 çizgi görmeme rağmen inanmayıp hastanede kan vermeye gitmiştim hemen
Mugekatlasb Ben birsey göremedim ya bana yok gibi geldi hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüzdeki neyse o olsun insallah 🌸
turkan2_ Çok silik bı çizgi çıkmış sanırım yeni daha ondan silik cikiyo eyer çok geçmeden çıktıysa tabi
turkan2_ Meleklerim1628 kizlar yerleşme kanaması sonrası testinz ne zaman pozitif çıktı kaç gün sonra yaptınız 🤷🤷
Seniss Meleklerim1628 bence hamilesin canım yarın sabah testi tekrarla ve kan ver kesin sonucu alırsın
cimcime1018 Meleklerim1628 su testlerin başında altı üstü 10 dk bekliceksiniz ya sonucu görmeden başından nasıl gidiyosunuz anlamadım. Yok bence kuruma çizgisi gibi. Üstüne su dok kaybolursa kuruma çizgisi
turkan2_ mervekb ben 5nci gün yaptm negatif çıktı 15gun kanda anca çıkar dediler sizin kanda hemen çıktı mi