Mhrbnkdmurk Arkadaşlar merhaba bebegim 10ay28günlük ve şimdiye kadar hiç kusmadı.. biraz minyon ufak bir kiz bebeğidir ayrıca kendisi.. ama kusmamasinin bir sebebi olabilir mi sizce yoksa iyi bisey mi merak ettim sadece 😊
ayazasaf Mhrbnkdmurk midesi sağlam olacak demek ki 😄 kusmaması büyük velinimet her gaz çıkarmayı denediğimizde veya midesine hafif baskı gelmişse hemen öğğğ 🤮 çamaşır makinesiyle aşk yaşıyor kıyafetlermiz
Gamzeli2206 Mhrbnkdmurk bence iyi herşey tıkırında gidiyor ki kusmuyor aman kusmasın zaten maşallah benim oğlum 6 aylık ek Gıdaya geçtik onu bile kusuyor hem üst baş kalmadı hemde çocuk rahatsız oluyor kararında kusan bebeğe de midesi genişliyor derler ama kusmayanın kide normal yani
Mhrbnkdmurk Iste benimde kafamda deli sorular kilosuda az sütüm mü doyurmuyor diyede düşünmüyo degilim ek gida da kötüyüz zorla bir iki lokma yer 😔
ayazasaf Mhrbnkdmurk doyup doymamasıyla alakası olduğunu sanmam kuzum çünkü ben dakikalarca Sağıp 30 cc çıkarabilmişken onu bile içip kusuyordu 😄