prensesannesi772 Merhaba prolaktin sonuçlarından anlayan varmııdr acaba, Referans ağırlığı 6-29.9 Değer 9.69 ng/ml Ne anlama geliyor acaba bilen varmı?
snyck prensesannesi772 değer aralığında olduğuna göre normal tedaviye gerek yoktur benim minimum 35 maksimum 100 gördüm hiç düşmüyor dostinex veriyorlar biraz düzenliyor
Hulya-ege prensesannesi772 referans aralığı 6 ve 29.9 yani bu değerler arasında bir değer çıkması normal sonuç demek oluyor sizinde 9,69 olduğu için değeriniz normal sonuç demek. Prolaktin yani süt hormonu gebeliğe engel oluyor evet. Ben gebeliğimden önce ön bir muayeneye gitmiştim prolaktin değerim 42 çıkmıştı dostinex tablet kullandım doktorum haftada 2 gün yarım tablet kullan demişti 1 ay boyunca sonra tekrar teste çağırdı değerim 20 çıktı ve sonrasında hemen o ay hamile kaldım
prensesannesi772 nazlimom_ benimde bir kızım var çok şükür, uzun zamandır emzirmiyorm hala süt geliyor biraz, ve adetim çok gecikti geçen ay olmam gerekirdi bu ay oldum, o yüzden gidip kan verdim sonuç bu, ilaç içemiyorum inşalah tedavi gerekmez 😏
prensesannesi772 snyck kızımı 20 aydır emzirmiyorum hala süt geliyo değer normal ise süt neden kesilmedi acaba
prensesannesi772 snyck hangisine bakıyorsunuz referans ağırlığı mı yoksa değer mi nasıl anlıyorsunz bende öğrenmek istiyorum
Cnn54 prensesannesi772 bende uzun zaman oldu emzirmiyordum ama süt gelmişti tahlil verdim değer normal cikti doktor takip et gelmeye devam ederse gel dedi ama sonradan kesildi daha da gitmedim. Niye öyle oldu anlamadım 1 yıldır çocukta düşünüyoruz ama olmuyor
prensesannesi772 Cnn54 inşallah sorun yoktur ya ben şuan çocuk istemiyorum aslında kızım çok aktif biri ama ilerde istediğimde bi sorunla karşılaşmam inaşşallah,
Beyninizikullanmakucretsizdir Benim değerlerim normal çıkardı. Bu ay 40 çıktı benim değerim bu kadar yükselmezdi neden oldu anlamadım. Kadın doğuma randevu aldım ilaç tedavisine başlarım.
prensesannesi772 Beyninizikullanmakucretsizdir hangisine bakıyorsunz acaba referans ağırlığı yazan yere mi yoksa değer yazan mı
prensesannesi772 CeydaST evt biliyorum, sonuçların ne anlama geldiğini öğrenmek istedim aslında, yani yüksek mi diye
Gizemlibirisi Bende kizimi sütten keseli bir bucuk sene olmuştu halen süt gelirdi.zaten benim sütüm hel fazlaydı mastıt olurdum sagardim emzirirken. Tahlil verdim değerler normal çıktı bişey yazmadı.
prensesannesi772 Beyninizikullanmakucretsizdir ayy çok sağolun sevindim buna ilaç asla içemiyorum o yüzden korkuyorum rahatladım biraz
prensesannesi772 @“pempegacisi”#p28867725 bakın foto attım bu şekilde görünüyor bende ben mi yanlış yere bakıyorum e nabız dan bakıyorm
Beyninizikullanmakucretsizdir prensesannesi772 6 ile 29 arası referans olarak gösterilmiş. 9,69 gayet normal bir değer 🙂