patronnbebek Hayırlı geceler Çocuğunuza alıp memnun kaldığınız oyıncak süpürge var mı? Büyük boy istiyorum avuç içi kadar olanlar değil Ya da uygun fiyatlı önerisi olan Bu özelliklere uyan ikinci el satan da olur
dikkatbebekvar patronnbebek benimki de bayılıyo süpürgeyle oynamaya ama eminimki alsam da yine gercegiyle oynamak isticek 😂
tubasd patronnbebek ben ketgodan almıştım şuan o markanın üretimi yok sanırım dik Süpürge konuşuyor falan sizde oralara bı bakin
kurabiyem28 patronnbebek hiç gerek yok bence. Tekerlekli bir oyuncak var. Uzun sobası ucunda tekerlek içinde de poncuk. Dönerken ötsün diye sanırım. Ne zaman süpürge yapsam kızım onu alır gelir. Benimle süpürge yapar. Masaların altına kadar her hareketimi taklit eder. Başlığını çıkarınca o da başlığını çıkarır. Bir milyonlardan aldım 35 lira. Bir arkadaşımın kızından fikir aldık
Dilararden Fisher Price’ınkini almıştım oğlum aradığı performansı bulamadı. Dyson modeli olanı aldım eh bir nebze, evde ki süpürge daha çok tercihi
Hilal9 Dilararden az kala alıcaktim o Fisher price süpürgeyi herşey zamlanıypr alayım şimdiden diyordum boşamı alırım acaba yav
Dilararden Hilal9 valla her bebek farklı belki sever siz iyice videosunu izleyin ama sandığınız kadar mutlu edeceğini sanmıyorum. Oğlum temizlikte hep bana yardım ettiği için süpürgeyi paylaşamıyoruz diye almıştım ama yüzüne bakmadı sonra da sattım. Yani bence gerek yok
patronnbebek dikkatbebekvar bende öyle düşünüyorum ama bir yandan da almak istiyorum ya da gerçek süpürge parçaları mı alsam diye düşünüyorum
dikkatbebekvar patronnbebek valla benim fantom var ucunu cıkarıp veriyorum o onla oynarken ben de evi temizliyorum. 🤷🏻♀️😂
patronnbebek kurabiyem28 aaa çok mantıklı dediğinizin arabalı versiyonu var bizde. Onu da çok seviyor bi alıp demiyeyim