Unicorn67 Kullanan varmı ? Bebekleriniz kaç kg ve kaç damla veriyorsunuz 4 aylık bebeğe kaç damla vermek gerekiyor
emelimay Her demir damlasının içerdiği miktar farklı diye biliyorum. Bebek kilosuna göre veriliyor. Instagramda tabipannem hesabını takip edebilirsiniz. Bu konuyla ilgili detaylı bilgilendirmesi var.
Unicorn67 emelimay doktor mg falan biseyler demişti ama unuttum ben özel ilaç olduğu içinde ne yapacağımı bilemedim
Mksc Bestiron her kiloya 2 damla verilir ben yeni kan tahlili yaptırdım 7 aylık 8 kilo kansızlık çıktığı için doktorum her kiloya 3 damlaya yükseltti 24 damla veriyorum
emelimay Unicorn67 17-18 damla vermeniz gerek diye biliyorum. Benim Kızım neredeyse 1 yaşında, 9 kilo 22 damla veriyorum
emelimay Unicorn67 bir de damlayı verdikten sonra hemen beslemeyin. Damla verdikten yarım saat sonra besleyin ki demir emilimi sağlansın.
Mavigri emelimay bende bugün eczaneden aldım ancak 7 8 damla yeterli dedi 20 aylık bana da çok az gelmişti bu miktar hani her kiloya bir damla bile değil ama bu şekilde yeterli olur dedi anlayamadim
Unicorn67 Busrabbb teşekkür ederim bende öyle veriyim ozaman zaten önümüzdeki ay kontrol var tekrar ozaman doktor bakar sanirim
Selmussel Bizim doktor hep 10 damla dedi 4. Ayından itibaren o şekilde verdim şu an 8 aylık 10 kilo hala aynı damla sayımız kan değeri de 11 cıktı yeterli oldu demek ki
aslansmoms Bazı doktorlar kilo başına 1 damla diyor bazıları iki. Oğlum 4 aylık 7700gr doktorumuz sabah 8 damla akşam 8 damla vermemi söyledi.
aynrkck8 Biz 4 aylığız kilo başına 1 damla yani günlük 7 damla denildi Peki birşey soracağın bu damla kan damlası olarak geçiyor dimi ?