benoyleuygungordum___ Bir kaç gün oldu iki numara mamaya geçtik kakası sert yaparken zorlanıyor makat kısmına zeytinyağı sürüyorum kolay yapıyor biraz Kayısı püresi felanda veriyorum geçmedi önerisi olan var mı 6 aylık
Aslananne1 benoyleuygungordum___ burdaki herkese yazmisimdir cennet hurması birebir 👌 biraz cennet hurması yumuşak olanlardan birazda armut rondodan geçirip yedir üstüne bol su icir 1 saat sonra rahatlıkla yapar
benoyleuygungordum___ Aslananne1 şansa bugun ara öğün olarak verdim Cennet hurması birazda ceviz koymuştum yarın sizin dediginiz gibi yapayım teşekkür ederim 🌸
Aslananne1 benoyleuygungordum___ cennet hurması çok iyi kabızlık iicn tam mevsimi onun için her gün mutlaka ver hem vitamini ni almış olur hemde kabizligi gider ayrıca pırasa yemeği yapıp verebilirsin kırmızı mercimek çorbası yap iicnede bir avuç yesil mercimek katıyorum blanderdan geçir ver oda çok etkili
benoyleuygungordum___ Aslananne1 pırasayı nasıl yapabilirim bı tarif verir misin ben pırasayı doğradım içine soğan havuç kaynadı ezdim zeytinyağı ekledim acı tadı vardı begenmedi bende acı tadı var diye vermek istemedim
Aslananne1 benoyleuygungordum___ niye vermiyorsun ki bebeğin her türlü tada alissin sen kendin yemek seciyormus gibi yaparsan ilerde bebeğin de seçer bnde aynı senin bu tarifi yapıyorum benim oğlum üstüne yoğurt dökünce yiyor üstüne yoğurt döküyorum veriyorum 😊yalnız iicne havuç atma kabız yapar havuç