aydose Kızlar gecem gündüzüm kalmadı ne önerirsiniz bir sürü damla kullanıyor ama hiçbiri fayda etmiyor resmen uykusuzluktan ölecem geceleri hiç uyumuyor 2 aylık bebegim prematur
Esross10 aydose ılık duş aldırabilirsin rahatlaması için, atağı geldiğinde arabayla gezebilirsiniz, birde ben hippin rezeneli anasonlu çayını içiyorum günlük oda bebeğimi rahatlattı baya o dönemde hemde sütü arttırdı
onegirlsmoms aydose bebek yağı ve bebek uyku için masaj kremleri al yıka bir güzel masaj yap bacaklarını tut hafifçe karnına bastır doktor göstermişti bize çok güzel gaz çıkarıyor karnına masaj yaparken ovalama aşagı dogru çek ellerini
maygirl aydose kndiniz icn melisa cayi icin sallama.deil aktardan kurutulmuşunu sakinlestirir rahatlatr uykusuzluguniza ii gelir emziryosaniz bebegede gecer o sakinljk
Prematureannesi2 aydose 2 ay 20 günlük prematüre bebeği olan bir anne olarak her damlayı denedim denemediğim kalmadı en son bize osicol diye bir damla verdi beslemeden hemen önce ya ağzına yada mama içiyorsa mamasına 2 damla damlattım küçücük bir şişe bitti ve bizim kolik geçti doktorunuza danışabilirsiniz
aydose Prematureannesi2 çok teşekkür ediyorum mutlaka danışacagım doktora inş bizimki de geçer çok zormuş gecem gündüzüm karıştı :( bizim ki de 33. Hafta doğdu
Nikita aydose ben hepsini bir günde kesmiştiö. Doktorumuz damlalar ebeveynlerin gazını almak içindir demişti. O gün bıraktım. Gaz damlası gaz çıkarsın diye kıvrandıracağına gazı olunca kıvransın dedim. Öyle böyle geçti günler