glsn1993 Hayırlı Geceler Arkadaşlar 28 günlük bebeğim kabızlık problemimiz var en etkili önerileriniz 🙏🏻
PrensesAnnesi0 glsn1993 bir kulak temizleme pamugunu hakiki zeytin yağına bandırıp bebişinizin poposunu hafifçe uyarın ve kaka yaptıgını görüceksiniz ama çok nazik tahriş etmeden dokundurun zorlamayın hafifce döndürün kulak temizleme çubugunu. Ben yapmıstım yaptıgım anda bebişim her yer kakaya bulamıştı :)
DrkcBusraAlya glsn1993 mama içiyorsa içine zeytinyağı damlatın dr demişti karnına masaj yapın sadece anne sütü alıyorsa normalmiş
Tugba03 glsn1993 rezene ve kimyon çayı yapıp için, sütünüzden geçecektir. Gün kurusu yiyin, sütünüzden geçiyor haliyle yavrunuzun bağırsakları rahatlar ❣️🌺 sadece anne sütü alıyorsa 1 hafta boyunca yapamıyorsa doktorunuza danışın tabi 🙏
Gamzeli2206 glsn1993 tam doyuyor mu acaba yani yeterli mama veya meme verdiğinizden emin misiniz benim bebeğim ozamanlardayken emziriyordum yettiğini zannediyordum aç kaldığı için kabız oluyor Muş meğer
glsn1993 DrkcBusraAlya mama kullanıyoruz Aptamil onuda denedim 🙁 Yavrucum bugün çok kavrandı ve hala yapamadı çok üzgünüm
Ozdnoyr glsn1993 mamanı değiştirmelisin hipp combiotik veya aptamil comformil kaka yapmasını sağlıyo ama bize tek yarayan hipp combiotik oldu.
glsn1993 Gamzeli2206 Olabilir canım onu düşünemedim mamayı günde 3 kere veriyordum sarılıktan dolayı başlamıştık aslen mamaya 1 düşürdüm ondan olabilir 🙁
Gamzeli2206 glsn1993 bebişin midesi alışıyor birden kesmiştim mamayı bende bilemedim kabız olmuştu ozamanda doktor keseceksen yavaş yavaş kes demişti sende öyle yap tabi ben kesmedim o ayrı alıştı diye :)