__kids İyi akşamlar kızlar bebek görmesine gelmek için kırkımızın çıkmasını bekliyorlar di çıktı da kırkımız sizce gelen misafirlere yemek mi yapayım yoksa çayın yanına mi birşeyler yapayım 45 günlük ve 4 yaşında kızım var
Drn8823 __kids yemekle falan uğraşmayın adı üstünde bebek görmeye geliyorlar, hizmet beklemesinler mümkünse.. çok istiyorsanız çayın yanına bi kek falan yapın..
Nacafa __kids ben çayın yanına bir şeyler yapmıştım hep. Ki gelen kiş mutlaka çaya geliyoruz diye belirtiyordu yemek hazırlığı yapmayayım diye
Omeraslan __kids Gündüz gelenlere ben normal gün menüsü hazırladım. Akşam gelenler genelde eşimin arkadaşları eşleriyle beraber geliyordu. Onlara mantı, iki tatlı, iki tuzlu, milföy ve salata çeşiti yanına çay yapıyordum.
Prensim_06 __kids karın doyurmaya gelmiyorlar ki bebek görmesine geliyorlar ben çaya davet etmiştim bir şey bile hazırlayamamıştım hiç uğraşmadım isteyen istediği kadar konuşsun gram umrumda değil yani tabi siz bilirsiniz yinede
Drn8823 __kids arkanızdan küçücük bebeğiniz varken hazırlık yapmadınız diye konuşacak karakterdelerse zaten hayatınızda da olmasınlar.. asıl onların birşeyler alıp getirmesi gerekir sana zahmet etmemeleri için
Beyza01 45 günlük anneden hizmet bekleyenler hiç gelmese keşke. Pastaneden börek ve baklava aldırmıştım eşime. Bu samimiyetimin olmadığı kimseyi de evimde istemem şahsen
Minikcee Aynı dert bende de var birde 15 kişilik bi erkek grubu gelecek ne yapacağımı düşünüyorum burda bekleyeyim
1pekmom_ __kids ben fırsat buldukça dondurucuya börek ve kurabiye yapıp koymuştum birisi gelince çıkarıp ısıtıyordum. Zaten bilinçli insanlar gelirken sağolsun tuzlu kurabiye yanına tatlı alıp gelmişlerdi bana sadece çay ya da kahve yapmak kalmıştı, keşke herkes böyle olsaa
sarilokumumm __kids bence çay yanına birşeyler yapın çokta uğraşmayın biz bebek görmeye geçen gittik ev sahibinden sadece çay istedik kalanı biz aramızda menü kararlaştırıp yapıp götürdük hepimiz çocuklu insanlarız halden anlıyoruz çocukla zor oluyor