Mavimsii24 Kızlar merhabalar geçen instagram da denk geldim ama izleyemeden kaybettim bi video vardı annelerin aylık aldığı sosyal yardım gibi birşeydi. Bilgisi olan varmı acaba böyle birşey var mı ne yapabiliriz
Catlakbiranne Mavimsii24 Evet e devletten sosyal yardıma başvuru yapıyorsunuz Üzerinizde mal varlığı olmamalı ama Benim 4. De kabul oldu
kirikkalp Catlakbiranne nerden başvuru yapıyoruz ben sadece eşimin bakım maaşını alıyorum başka birseyim yok olur mu acaba?
Catlakbiranne Maviim Çok büyük ihtimalle olmaz Üzerinde mal varlığı varsa eğer Bizim üzerimize mal varlığı yok 4. De kabul edildi siz düşünün 🤷
papatyammm_34 Maviim Hiç yoktan iyidir. Evet bu devirde para değil ama akmasa da damlar. Yine bir ihtiyaçları görülüyor insanların.. Tuzu kuru olanlar anlamaz tabi
Maviim papatyammm_34 Birikmez ki o para zaten gelen gidiyor hemen bu devirde malesef. 1.600 artık para değil kaliteli bir ayakkabı artık 1.200 den aşağı değil yani. Yurtdışındaki sosyal yardımları görünce burdaki komik bir rakam kusura bakmayın üstelik devletin başındaki sarayda otururken…..
Catlakbiranne Diloooo Evet her ay veriyorlar kabul edilirse Kabul edildikten sonraki ay almaya başlıyorsunuz ama