ahmetseliminannesi Ask17 bana doktorm 5. Ay kontorlumzde sebze püresi daha sonra çorba sularından meyve puresinden yedirebilirsin dedi 2 hafta sonrasında da yumurta yedirebilirsin dedi
ahmetseliminannesi pamuksekerim Ahh bende başlıcam ise az kaldı ama bi yandan hic başlayasım yok tabi mecburum 😏 kaynanam daha tecrübeli bu konuda ona güveniyorum da bende birşeyler yapmak istiyorm bebişim icin
ahmetseliminannesi Ela41 önce başlasak bi an once diyorduk şimdi keske hep emre diyoruz 😀😀 En azından ben diyorum 😍😍😀
Ela41 ahmetseliminannesi aynen bıraz sıkıntılı bı surec ek gıda zamanı kafa karısıyo ne versenm nerden basladam dıye daha doktorunada gıtmedım gıtsek belkı lıstr verır daha rahat ederım dıye dusunuyorum
Salmanc Brokoli çorbası yapıyorum ben brokoliyi su da haşlıyorum biraz su biraz zeytinyağı ile shake yapıcı blendra koyup çekiyorum kıvamlı oluyor beğeniyorum
Sakura-chan ahmetseliminannesi tarhanayı çok seviyorlar bizimkide bayıla bayıla içiyo . Kabak havuç patates çorbası da yapabilirsin 6 aydan sonra et suyu da ekleçorbalarına . Biraz bulgur vs de ekliyorum hepsine
ahmetseliminannesi simgetaskisla Canm bende 6 . Aydan once hiçbirşeye başlamak istemiyordm hatta doktorumuz hep 6 dan once başlamayız diyordu ama 5. Ay kontrolümüzde başlayabilirsin dedi o yuzden basladm çorba sularından sebze püreleri meyve püreleri yoğurt 2 hafta sonrasında da yumurta el yapımı peynir vs başla dedi zaten su an 10 gun sonra 6 ay olucaz
Devushka ahmetseliminannesi erken canım tuz şeker vs bunları elinden geldiğince vermemeye çalış alışırsa onun tadına bidaha tadsız tuzsuz yemez
asocialmom ahmetseliminannesi ben 8 aylık olunca başladım salçaya az olacak şekilde tabi 5 buçuk aylıksa yoğurt verebilirsin sebze çorbaları yapabilirsin tabi ama salça için acele etme derim
ayfernaz Salça, tuz, şeker , inek sütü vs yaşına kadar iyi değil canım. Domates koy mesela konserve falan varsa. Ama tuz olmaması lazım içinde.