Artemiss_ Kızlar yaş günü için hediyelik bakıyorum ama değişik anlamlı güzel bir şey olsun istedim arkdasımda görmüştüm herkese minik bir saksıda çiçek vermişti yetiştirilebilir hem de anlamlı hoşuma gitmişti bu tarz şeyler düşünüyorum ama düzgün bir şey bulamadım standart bi açacak magnet yapmak da istemiyorum doğduğu zaman ve mevlidinde yapmıştım
Bugleminannesi28 Artemiss_ ben anahtarlık yaptırdım ama uyumlu olduğu için açıkçası magnet feln istemedim ben dogum gününde kızımın ayakkabi ve tacı inciliydi o yüzden inci anahtarlık yaptırdım çok beğenildi buda görseli belki aklınıza yatar
Artemiss_ Bugleminannesi28 gümüş ve altın rengi konseptim aslında uyumlu olur anahtarlık da düşünürüm hangi siteden yaptırdınız
Laden Artemiss_ en yakından bu görseli bulabildim. Pazardan bir kasa aldım kumaş ve jüt İple süslem. Üzerinede etiket koydum herkes çok beğenmişti
Bugleminannesi28 Artemiss_ dolap uygulamasından yaptırmıştım o zaman instagramda 16 tl di tanesi ben 6 tl ye yaptirmistim kartını da yine istediğim yazı ya?i stili ve temayla yapmışlardı pastasi baronların üstü vs. Kelebekliydi anahtarliklarin kart baskısını da kelebekli yaptirmistim tamamen isteğinize göre tasarliyorlar ben memnun kaldim
merveiyd Artemiss_ merhaba gümüş ve altın rengi bocuğum var yıldız anahtarlık yapıyorum merveliatolye instagram sayfama buradan geldiğinizi mesaj atarsanız yardımcı olmak isterim ☺️🙏🏻
Bugleminannesi28 Artemiss_ şu şu yakından görseli Vardı Bunun her rengini de yapıyorlar konseptinize uygun ahşap,gümüş,gold,kırmızı vs. Satıcı: @lilydesignnn19
Dilararden Ben ayıcık şeklinde mum yaptırdım oğlumun yaş gününde. Kendi düğünümde kitap ayracı yaptırmıştım haytaba bağış yapıp. Nişanda ise tohum, çok güzel oluyor tohumlar özellikle kalp kuş vs şeklini de veriyorlar
Rez Artemiss_ mevlüdün de skulent yaptırmıştım çeşit çeşit çok güzeldi, ben bakamasam da 2 yıl geçti büyütenler var çok anlamlı bence
Artemiss_ Rez tohum çiçek tarafına daha sıcak bakmaya başladım gerçekten hoş bir fikir ce uzun süre anlamlı kalır 🫶 etiketli mi aldınız yoksa ayrı ayır alıp siz mi yaptınız