Lina099 6 aya kadar kontrollerini aksatmamaya özen gösterin ek gıda için erken ha illa tadım yapayım diyorsanız yoğurtla başlayın 3 gün kuralına lütfen uyun 1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı 1 yemek kaşığı şeklinde ilerleyin bebişin midesi için sonra sebzeler tatlı patates kabak havuç bunları aynı şekilde tadımla 3 gün kuralı eğer sevmezse yoğurtla karıştır kabız olmaması için 1 2 çay kaşığı zeytinyağ katabilirsin hem rahatsız etmez meyve olarak armut kayısı elma şeftali ama bulamazsan elma ve armut yine 3 gün kuralı yoğurtla da verebilirsin muz merak edersen erken genelde 7 ay diyor doktorlar ama vericem dersen siyah çekirdeklerini ayıkla mutlaka kabız olmasın bizim doktorumuz 4.5 aylıkken tadımlara sadece mama kullandığımız için başlattı ama oda mamayla ilgili sorunlarımız vardı kilo kaybediyordu doktorumuzun gözetiminde başladık çok dikkat ederek 3 gün kuralına uyarak 5.5 aylık olana kadar asla abartmadım 7.5 aylık olucaz artık tadım değil öğün olarak gidiyoruz ama bence doktorunuzla beraber haraket edin sağlığı için ama yine de siz bilirsiniz ☺️