mavi3535 15 20 gündür kızımın saçına bit girmiş paranit kullandım sirke kullandım hem beyaz hemde elma sirkesi Ama yok çıkmıyor ne önerirsiniz ne kullanabilirim yardım edin 😔😩
pasaklisinkukuli mavi3535 eczanwdwn başka bir bit ilaçı alın ayrıca size de geçmiştir ailece kullanmak zorundasınjz
cemre_-34 mavi3535 eczaneden bıt ilaçı alın her gün duşta yıkayın tarayın bit tarağı ile en kötü saç kesımı olur ve çarşaf hep degstırın
livy mavi3535 paranit çok iyi. yıkayın talimata uygun, 1 hafta sonra tekrar edin bit de kalmaz sirke de. sirkenin temizlenmesi için acele etmeyin zaten bir hafta sonra bit olunca yikadiginizda ölecekler
mavi3535 Maviiiii evet demir tarağı var bitler çok çıktı ama sirkeler çok fazlasıyla var çıkmıyor onlar
mavi3535 livy paraniti bir kere kullandım ertesi gün elma sirkesiyle yıkadım 3.gun tekrar paranit kullandım yani 4 kere kullandım bit ilacını sanki o sirkeler çoğalıyor
Maviiiii mavi3535 ben çok bitlendim. Demir tarakla her türlü cikiyodu sirkeler ama kafa derim acimiştı taranmaktan. Ilac kullanmasan da sürekli sacinizi tarayin bit taragiyla. Ciktigi gitsin. olduruyodum mecbur taraga geleni.
kubrabaygeldi mavi3535 biberiye yağı kullanın. Hemen geçer. Şampuanına dökün banyodan önce saclarını yağlayın
Hep-sevgiden mavi3535 paranit hiçbir işe yaramıyor hemde gereksiz pahalı eczanede bitex var fiyatı uygundu simdi nasıl bilmem ama biz bitex ile bir defada kurtulduk