berikomoms elif111522 yapmadım regl oldum evimi bile otur kalk yaparak topladım bugün eşimde aradı yemeğe uğraşma dedi muhtemelen dışarıdan söyleriz 🤦🏼♀️
Prenses_isabella elif111522 tavuk tantuni yanına pilav yanınada ayran. Hergün ne yapıcam derdinden yemek yapamıyorum🤭
Cekiyorum_Gulumse elif111522 yufka ile ıspanak aldirmistim dün. Hemen sardım gül böreği. Kızım grip olmuş keyifsiz 😔 bol limonlu şehriye corbasi yapicam.
eflinnazbldk Silaa66_ malatya kızıyım kayseri gelini oldum madımagı ilk defa kaynanamda tattım ama nedense asırı sevdim madımak ve makarna ikilisini bende cok sevdim🥰❤️
hogwarts elif111522 köfte patates yaptım yanına erişte ve elmalar vardı ondan da komposto yaptım bi de domates çorbam var
Eski9 elif111522 valla bir üşendim bir üşendim çorba yaptım yoğurtlu makarna dünden var fırına tavuk atcam yallah 😁
zarifbirhanim Yazmelegi_ Merhaba ben bu tariften yapıyorum güzel oluyor. Bize fazla geldiği için, ben yarım ölçüyle yapıp iki kaseye ayiriyorum. Şekerli olduğu için hemen kesiyor zaten
iloio selimhankerem yeriz canım yemez olurmuyuz sonunda yeriz yazmışsın ondan dedim of ne beceriklisiniz ya ben daha poğaça yapmayı düzgün beceremiyorum 🤣🤣🌸
iloio elif111522 bugün bise yapasım gelmedi kolaya kaçtım soslu makarna ve cacık yaptım vala😂 allahtan yemek seçmiyor eşim ne olsa yer
selimhankerem iloio kız bende pek hamarat değilimde yengem geçen yapmıştı şahane kolay bir tarif kıtır kıtır ilk defa denedim çok güzel oldu 😁