beyzacmvrc Kendisi kefir yapan varmı aranızda kızlar😊 Tarif verir misiniz 🌸 Bebeğim 6 ay 10 günlük 1 aydır ek gıda alıyor. Kefir verebilir miyim? Bir de kefir mayasını nerede bulabilirim marketlerde varmı?
Meray2902 beyzacmvrc bende kefirle ilgili araştırma yapıyorum ama bişey bulamadım 😂😂 trendyolda gördüm kefir mayası bakın isterseniz
Binnur_cam beyzacmvrc tariflik birşey yokki onun canım mayası var böyle değişik çökelekin toplanmış hali gibi onu sütün içine atıp 12 saat bekliyorsun. Kefir toz maya ben denedim işe yaramadı kefir gibi olmadı tadı… Aktarlardan organik pazarlardan orjinal kefir mayası almanı tavsiye ederim.
beyzacmvrc Meray2902 bende gördüm de varsa marketten alayim dedim Bide Trendyol dakk pahalı ya 150 el 5 Gr mi
beyzacmvrc Dilararden hazır alırım olmazsa Ne bileyim sonuçta uzun süre kalabiliyor bozulmadan içinde katkı vardır diye kendim bi deniyim dedim de 😊
Dilararden beyzacmvrc uzun süre değil küçük şişelerden alacaksınız onlar bile açıldıktan sonra 3 gün içinde tüketilmesi gerekiyor