Birgocmenkustuo Yurda1234 36+1de doğum yaptım. 5.aydan sonra ek gidaya başladı. 6.bucuk aylıkken de oturmaya basladi
Fgday Yurda1234 35. haftada dogum yaptim tam 6 ayı biraz gecince basladim bagirsak gelisiminden dolayi doktorumuz onermedi tam 6 aylikken
Mevacanimkizim Yurda1234 34 haftalık doğdu doktorumuz 5 ci aydan baslayabilirsin dedi ufak ufak başlamıştım şimdi 3 yaşında 😊❤️ Rabbim evlatlarimiza sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah ❤️
Yagmur0606 Yurda1234 6 . Aya giriş yaparken başlamıştım önce sebzelerden başladım 8 ayını bitirmeye yakın kendi oturup oyuncaklarıyla oynuyordu
Femme1 Yurda1234 oglum kronolojik 6 aylik olucak sali gunu Duzeltilmis 5 aylik. 35+4 de dogdu Cuma gunu yogurt ile başladık ama yemek istemiyor sanirim erken biraktik bugün devam etmicem 15 gun sonra tekrar denemeyi düşünüyorum zorlayinca ek gida reddi olabilir
mecra Merhaba ek gıdaya geçmeden hangi mamaları kullandınız acana şuan hip kullanıyoruz ancak kabızlık problemini cozmedik bir türlü onerilerinize açığım benim kızım da prematüre
gunes3134 Yurda1234 34+2 doğdu 5 aylığız mama ve meme pek almıyo doktor tavsiyesiyle ek gıdaya başladık