gulistancanpolat Sevgili anneler kızım 2 buçuk aylık rota virüsü aşısı için aile hekimi bilgi verdi aranızda rota virüsü aşısı çocuğa yaptıran var mı acaba yada aşıyla ilgili bilgisi olan
tugbanurr gulistancanpolat biz de yaptıracağız zehirli ishale karşı yaptırılan bir aşı ben yaptırılması gerektiğini düşünüyorum anaokulu öğretmeniyim rota virüsü çocuklar arasında çok yaygın ve hemen bulaşan bir hastalık
ebrusalihhh gulistancanpolat birinci dozu yaptırdık diğeri 5. Ayda gerekli bir aşı olduğunu düşünüyorum
armut sfnr0 canım birsey soracağım bebeğim 14 temmuzda doğdu 18Ekim ilk doz rota aşısı oldu şimdide bebeğim 5ay 1günlük 2.dozu bu ay içinde yaptırmam mı lazım bilgin varsa cevb verirsen çok sevinirim
ipegimsi gulistancanpolat mutlaka yaptırın imkanınız varsa ağızdan damla şeklinde hiçbir yan etkisi yok Allah korusun rota virüsü daha kötü
melekleyla Rota aşısı için doktorumuz bizede araştırın yaptırmak isterseniz yapalım dedi ama şuan süt ürünlerine alerjisi var eğer alerji 3 aylik olduğunda geçmemiş olursa yapamayız dedi bende çok kararsızım yaptrmalimiyim yaptrmamalimiyim diye 😔
Begonvil__ gulistancanpolat 3 aylıkken birinci Dozu yapıldı 5. Ayda ikinci dozu yapılacak bizim. Bildiğim kadarıyla özel bir aşı biz eczaneden aldık doktorumuz kendisi ağzına sıktı
ada00 gulistancanpolat 3 aylıkken bir doz yaptırdım 5 aylık olunca ikinci doz yaptıracağım herhangi sorun yasamadım sadece ishal yapıyor biraz o kadar
armut ada00 canım birsey soracağım bebeğim 14 temmuzda doğdu 18Ekim ilk doz rota aşısı oldu şimdide bebeğim 5ay 1günlük 2.dozu bu ay içinde yaptırmam mı lazım
Rwerdst gulistancanpolat 2.dozu yarın olcak oğlum. İğne gibi değilde ağızdan veriliyor. İlk kakası ishal oluyor onla minimum temas edip hemen ellerinizi yıkamanız lazım.
sfnr0 armut evet doktorumuz bize 5. Ayda 2. Doz dedi. Dozlar arası 2 ay olmalı diye biliyorum. 1. Dozun %65 koruyuculuğu var. 2. doz tam koruma sağlar
ada00 armut evet canım yaptırman lazım yoksa birinci doz faydası olmuyormuş, ben kasım 13 de yaptırdım birinci doz ikinci doz ocak 13 dedi doktor
armut ada00 ozaman bende 18Ekim se ilk doz ikinci 18 Aralık mı oluyor canım ilkini poliklinkte hemşire vermişti şimdi de ben alıp eczaneden vereyim bebeğime die düşündüm sorun olmaz heralde benm vermem bi çok kişi kendi veriyor