Beyninizikullanmakucretsizdir Zlhaanne mumbar ve şırdan mı 🤤🤤🤤 keşke ışınlanma gücüm olsaydı da gelip o sofrada tadına baksaydım 🤤🤤😭😭
Pikapikapikacuuu Kubra_keremaras Tavuk çıkardım fırında tavuk patates yaparım yanına kaşarlı mantar ve salata 🌸
Yuzuklerin_efendisi0 Kubra_keremaras Aylar sonra eşim home officeden normal ofise döndü. Oh be ne güzel oluyormuş yalnız takılmak ☺️ Musakka Pirinç pilavı Turşu Baklava
ikiprensannesi_ Kubra_keremaras akşam kocamın önüne iki oğlumu koyacağım Aşkım çocuklardan vakit bulamadım yemek yapamadım diye🤣🤣🤣😂😂😂
snyck Kubra_keremaras dertliyim öğlene kadar dersim vardı 12-3 arası boştum çocuk hasta anneme bıraktım ve kaynanamlar yemeğe gelecek 3 saate ona hazırlanıp tekrar derse geldim çamaşır attım evi topladım robot çalıştırdım kimsede eminim helal olsun demeyecek mercimek çorbası pilav pırasa firinda tavuk but patates karışımı ve yeşil mercimek köftesi tatlıyı da hazır alırım gidince de salata falan yaparım 🫠
aptallarsizi Kubra_keremaras dün akşam Tantuni yaptım bu akşamda yapacam eşim istiyor 😂çok beğendi heralde ama tadı nasıl dediğimde ben yapsam daha güzel olurdu dedi 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Tombikdonerartikcokpahali keşke bütün yemekler kapsül şeklinde satılsaydı. Bir tane yedik mi hemen karnımız doysaydı. Yemek derdi bulaşık derdi sıfır sıfır sıfır 😁😁😁
Tombikdonerartikcokpahali Beyninizikullanmakucretsizdir ohhh valla yılın icat ödülünü sana veriyorum ahhshshsu
Demetbulut Kubra_keremaras oksurmekten nefes alamıyorum .yoğurt çorbası ve fırında kanat yapacağım yeter
terazikadini UmudumOlsun balık çorbasını nasıl yapıyorsunuz bende akşama balık yapacağım olmadı oğluma yapayım