Aaaaaaa 37inci ben taktırdım 10 gün önce çok korkuyordum ama korkacak bişey yok rahat olun çok kısa sürüyor zaten
Deniz34 37inci ben taktırdım Rahime yerleştirirken adet sancısı gibi ağrı hissediyorsun azıcık sonra devam ediyor biraz ve geçiyor şu an hiç hissetmiyorum
Aytaj_Guliyeva 37inci 40 çıkar çıkmaz taktırdım memnunum şimdilik hiçbi acı olmuyor takarken sonra 2 3 saat adet sancısı gibi ağrı oldu onada ilaç içtim 3 buçuk ay oldu taktirali
osmaninannesi_30 Ben Toplum Sağlığı Merkezine taktirdim. Spekulum ile vajina girişini açarken aciyor sadece. Sprial takarken acimiyor.
Deletedmom78654 37inci ben adetli değildim taktırdığımda çünkü dopum yapalı 3 ay olmuştu ve adet olmamıştım hiç zaten hiç te canım acımadı
Deletedmom78654 behay normalde adetin özellikle ilk günü takıyorlar rahim açık olduğu için diye duymuştum sebebini de daha kolay oluyormuş ama ben adetli değildim taktırdığımda
37inci behay adetli gel dedi saglık ocagi o yüzden dedim rahim asagida oldugu icin kolay takılıyormus
sirac_19 Ben adetimin 3. Günü yani en yoğun olduğu gün devlet hastahanesinde taktırdım sadece çook hafif bir acı hissettikten sonra zaten bitti kalkabilirsin diyolar 😊 yani normal doğum yapmış biri iseniz o acı sinek ısırığı gibi bşy
Kardelen1221 37inci sağlık ocağında takılıyor mu ya ben gittim ve bana artık spirali kadın doğum doktorları takıyor dediler
37inci osmaninannesi_30 peki adetin günü belli mi burda biri adetin 2 günü sadece takılıyor diye yazmişti dogru mu