Zioszey Devlet Hastanesi’nde taktıracağım kendim mi alip gitmem gerekiyo hastane kendisi mi takiyor bilgisi olan var mi etlik şehir hastanesine gidecegim
beyoglu67 Zioszey bende devlette taktiricam da hastanede varmış spiral burdan takiyoruz dedi doktor. Takmadan önce kan tahlili yapiyolarmis sonra takiyolarmis bi de haberin olsun
leyla23 Zioszey bende devlette taktırdım, hastanede kadın doğuma randevu almıştım orda takarlar diye ama ilçe sağlık merkezine yönlendirdiler. aynı gün betahcg negatif kan tahlili bide adetli olmak şartı var. sigortalı olduğum için ücret ödemedim
Aloneeee Zioszey Bilkent şehir hastanesinde aile planlamasında taktırdım. Adetli değildim. Beta hcg bakıldı (adetli olsanız da bakıyorlarmış) sonra ücretsiz takıldı
aslada beyoglu67 Merhaba bende taktırmak istiyorumda adetliyken mi takıyolar peki normal gitsekte takarlar mı
beyoglu67 Zioszey doktor takacak bana Kadin dogumdan alcam randevuyu Baska da bisey demedi zaten Kan testi yapcaz öncesinde dedi o kadar
Zioszey Asyanida dun bi arkadasim da aile planlamasından girmene gerek yok kadin hastalıklarından girsen yeterli oda öyle yapmış aile planlamasına randevu bulmak cok zor bakrim yakin tarihte hic yoktu