mervemsiiiii 2 Ay önce doğum yaptım iş arkadaşlarım bebişi görmeye gelecek bebeğim den pek bişey yapamıyorum uğraştırıcı olmayan çayın yanına ne ikram edebilirim Önerilerinizi bekliyorum hanımlar
gencmom_ mervemsiiiii imkanın varsa dışardan pasta al Veya hazır sigara böreği gibi hemen kızart koy cayın yanına aslında arkadaşların getirse düşünüp sen çay yapsan tek benim hep öyle olmuştu
Mercece12 mervemsiiiii ben hamileyken poğaça kek kurabiye yapıp buzluğa atmıştım misafir geleceğinde hazır olsun diye sizde yoksa hazır yufkayla sigara böreği bide kek çırp fırına at yeter tuzlu olarak da patates salatası yapabilirsin kolay olur
Dmt-01 mervemsiiiii bimin a101in filan şu tepsi börekleri varya bitane onlardan al gayet güzel oluyor.Bi kek çırp havuçlu tarçınlı olabilir,limonlu olabilir Bide kısır ya da patates salatası yap yeter bence.Arkadaşlarınızda belki gelirken tatlı pasta bişey getirir onuda ikam edersiniz tamamdır
mervemsiiiii berikomoms daha önce doğum yapan iki arkadaşımıza gitmiştik şu gelin evi programında masa hazırlıyorlar ya aynı öyle masa hazırlamışlardı o kadar yapmam imkansız ama yine de bişeyler yapmam lazım mış gibi strese girdim
berikomoms mervemsiiiii başkaları yaptı diye yapmak zorunda değilsin bebeğinden ve senden önemli değil hiç kimse
uykucuminnoss Karışık kızartma yap, yoğurtlu makarna salatası yap, hızlıca bir kek çırp, zamanın olursa milföy de yap. Tatlıyı da dışarıdan al oh mis
Obiranne_ Patates salatası hazır yufkadan bişey yapabilirsin hazır kurabiye al ben dün portakallı kek yaptım basit oluyo
Mikoiledikonunannesi mervemsiiiii patates salatasi Hazır pasta ve hazır kurabiye . Bunlar haricinde öyle güzel birsey yspilamaz o aylarda insan zor zor yemek yapıyor
Uffsananebeslk mervemsiiiii ay ben geçen gün bir tatlı yaptım herkes bayıldı. İki çeşit bildiğim çok güzel herkesin tarifini sorduğu tatlı var. Zor gelir mi yapması bilmem tabi.istersen tarifini veririm
1anne1bebek___ mervemsiiiii canım poğaca yap bi çeşit de börek hazır yufkadan kek yap biber dolması veya kuru dolma yap birde salata türü tatlı türü yapayım dersende kek yerine ıslak kek yap bunlar basit şeyler bide hazır kurabiye al tamamm bazı şeyleri bir gün önceden yap gelecekleri güne salata türü ve poğaca kalsın daha kolay olur senin için hemde yorucu olmaz
Beyninizikullanmakucretsizdir Mikoiledikonunannesi YouTube da gamze kaya kahraman var kahveli pasta yapıyor daha önce görmemiştim. Tarife bak istersen hoşuna giderse yap güzelse bende yapmayı düşünüyorum 🤤
Momomom mervemsiiiii eğer alma durumunuz varsa eşiniz kuru pasta alsın sizde ya bi kek yapın ya da hazır yufkayla börek