ahmt_bebek6 Kızlar lütfen yardım edin bebeğim ateşler içinde yanıyor ama şurubu içmiyor zorla içirsemde kusuyor napıcam çorbanın içine karıştırdım yine anladı 1.5 yaşında
Edaa_K ahmt_bebek6 ben de kızıma meyve püresine veya muhallebi yapıyorum onun içine karıştırıp veriyorum tatlı olduğu için anlamıyor aklında olsun canım geçmiş olsunn
Minigim38 ahmt_bebek6 surubun kapağını eline verin suruba kapatmasını isteyin o sırada enjektör ile sikin ağzına ben o şekilde yapıyorum 13 aylık
maysa-19 ahmt_bebek6 hemen sık baktın öğürme eğilimi var dikkatini yukarı çek tamamen yutmuş olur cikarma iltimali düşer
maysa-19 ahmt_bebek6 geçmiş olsun 5 yaş olcaz daha bu sene benim kız ağlamadan kaşıkla içiyor yıllarca şırıngayla veriyorum
maysa-19 ahmt_bebek6 öyle valla daha şurubu görünce başlardı göz yaşı.icir geri çıkarsın bidaha versen bı dert vermesen ayrı .doktora götürursun ağzını açmaz kulağına baktirmaz.full stres
ahmt_bebek6 maysa-19 bizim 4 gündür ateş yaşıyoruz gerçekten ateşten zor bişey yokmuş çocuk büyütmede bide ateşi çok inatci düştüğü an 2 dk içinde çıkabiliyor
maysa-19 ahmt_bebek6 çok geçmiş olsun.benim on gün oldu tam iyi olcak derken çocuk burun geniş tıkalı şimdide alerjiye gitcez hayalim evde yatmakken kör sabahta hastaneye gitcez
ahmt_bebek6 maysa-19 sizede çok geçmiş olsun 10 gün çok uzun sürmüş gerçekten Allah yardımcınız olsun