haticenurrr arkadaslar doktorunuz neler yaptı neler istedi yardımcı olur musunuz, doktorumuz izne cıkmıs baska doktora götürmeli miyim
Damlanurrr haticenurrr genel durumunu konuşup pipisine vücuduna baktı inceledi şikayetlerim söyleyeceklerim soracaklar vardı onları yanıtladı sonrasında bir idrar tahlili ve kan tahlili yaptık sonuçları gösterdik değerlendirdi ve gönderdi
Fatma6328 haticenurrr merhaba bende 9.ayda memleketime gitmiştim orda çocuk Dr randevu alıp gittim saglik ocağı tahlil istemişti Dr muayene edip gerekli tahlilleri yaptı bulunduğum sehirde saglik ocağına gidip aşısını yaptirdim yumurtaya alerjisi olup olmadığını sordular kilosu boyu bas çevresi ölçüldü başka Dr gidin
haticenurrr Damlanurrr tam 9. ayda mı götürdünüz yani 20 sinde geliyor doktor 9 ay 7 günlük olacak sorun olur mu öyle gitmem
oglusunarastirmagunlukleri Damlanurrr idrar tahlili verirken nasıl oldu? çişli bez mi yoksa idrar yakalamaya mı çalıştınız? ilk ya bilemedim 🤭
Damlanurrr oglusunarastirmagunlukleri bir poşet gibi aparat verip ona yaptırmanızi istediler açar açmaz da yapmıştı o şekilde verdik tahlili biz