Burcum17 MHRS yeni randevu ne zmn açılıyor bilen varmı bir haftadir istediğim kadın doğumcuya sıra bulamiyorum sabah 10 da gece 12 de baktım yine yok
Iremylcnkya07 Burcum17 ben de çocuk doktoruna bakıyodum aylardıe eşim aradı 182 yi 2 gün sonraya randevu verdiler mhrsde ki randevular hep kapalı
Zehranur12 Burcum17 İstediğin doktora talep uygula geldiği zaman haber gelir SMS Ama artık kadın doğum bulamıyoruz
Cennetinsusu Burcum17 Evet saat 10 da açılıyor normalde ama bazı hastaneler ve bölümleri başka saatlerde açılabiliyor. Ben talep oluşturuyorum bana bildirim geliyor bir bakıyorum 1 haftalık randevu var.
Burcum17 Zehranur12 Defalarca talep oluşturdum hiç gelmedi malesef hastaneye gidiyorum randevusuz kadın doğum hasta kabul etmiyor
Burcum17 Cennetinsusu talep oluşturdum defalarca bundan önce kızım için göz randevusuna oluşturmuştum 16 aylık oldu hala ses yok özelde yaptirmistim
Cennetinsusu Burcum17 Hangi hastaneden alacaksınız? Bizde oluşturalım aktif olursanız olduğu zaman yazarım size
Burcum17 Cennetinsusu çok sevinirim ya çok teşekkür ederim Çanakkale Biga devlet hastanesi seçil yücel güven doktorum🙂
Cennetinsusu Burcum17 Rica ederim bana da açtığım taleple ilgili gelmedi. Öylesine bakarken gördüm ☺️